App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid v 26+0 med cerklage

Hej? I vecka 24+0 blev jag akutopererad med ett cerklaget då min livmoderhals endast var 12 mm med en funneling på 22 mm. Operationen var lyckad men jag har även funneling kvar och en tapp som är 20 mm och sluten. Jag har mycket sammandragningar dock ej regelbundna och fruktansvärt mycket flytningar. Någon som har erfarenhet av cerklage eller prematurfödsel? Vår son kanske har en chans att klara sig om han skulle födas nu trots allt? // C

2016-07-21
ceciliaEmmy
ceciliaEmmy
Barn på 3 år och 9 månader

Såg vad jag skrev nu... Haha!! Allt är verkligen INTE så hemskt som man läser!! 😉

2016-07-23
SandraJägesten
SandraJägesten

Hej! Vår tjej tittade ut redan i v28+4 pga en infektion. Min tapp var oxå förkortad (koniserad 2ggr) så först var jag inlagd 1v med sängläge. Hade bara 5mm tapp kvar vid kontroll i v27. Födde vaginalt o allt gick bra o vi blev inlagda på neo i 6v. Det var inget kul att vara inlagda men vi gick verkligen en fantastisk vård, underbar personal och vi hittade oxå riktiga vänner på köpet! Varje dag din bebis är kvar i magen är bra men jag har verkligen insett vilken fantastisk vård vi har! Allt är verkligen så hemskt som man läser om! :)

2016-07-23
SandraJägesten
SandraJägesten

När vi låg på neo träffade vi ett par vars dotter fötts i v 22. Hon var en stark kämpe som det fick så bra för! Neo vården är himla fin nu för tiden!

2016-07-22
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...