App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Separera

Jaguar en son på snart 8måmader. Jag funderar på att separera från pappan. Någon annan som har gjort det? Hur delar man upp det? Hur ofta är det lämpligt att pappan har honom? Tacksam för svar

2016-07-05
Jenela
Jenela
Barn på 2 år och 4 månader

När han jobbar så är det en självklarhet att jag tar alla nätter och morgnar och även nattar jag. Nu när han är pappaledig så leker han inte ens med honom i 15 minuter om dagen. Det är inte det att jag inte klarar att ta hand om honom själv, är det gör jag! Men det är så påfrestande att han ska få göra precis vad han vill, åka och fiska, fixa med båten osv. Vi måste enligt honom anpassa oss efter han. Han anpassar sig inte efter oss. Vi år en familj nu och det fungerar inte så!

2016-07-05
Jenela
Jenela

Prata med BVC, de kan skicka remiss till psykolog. Det hjälpte mig när jag separerade i höstas. Jag hade oxå kontakt med en kurator hos kvinnokliniken. Hur det än blir behöver man prata med någon utomstående.
Familjerätten kan hjälpa till med samarbetssamtal. Även där har jag fått bra hjälp. De ser till barnets bästa framförallt.
Lycka till!

2016-07-05
Maskrosmamma
Maskrosmamma

Nu är han pappaledig i 2veckor sen semester i 4v. Pappaledig betyder väl att man hjälps åt att ta hand om barnet och inte går och lägger sig 5på natten och går upp vid 3😠

2016-07-05
Jenela
Jenela

Det kan jag säkert göra. Men vi har precis fått en ny, bara träffat henne 2ggr och har inte nästa besök förens slutet av augusti..

2016-07-05
Jenela
Jenela

kan du inte prata med BVC och be dom om råd? Då kan du ju också säga till honom att det är vägning som gäller... Mik BVC tant skulle hjälpa mig om jag satt i den situationen...

2016-07-05
smalins
smalins

Han ber mig minst en gång om dagen att åka ifrån hans lägenhet som vi bor i. Han är inte det minsta intresserad av vår son. Han gör mig rädd och ledsen. Jag vill inte att min son varje dag ska behöva se mig gråta. Det är därför jag går i dessa tankar. Det svåraste är ju dock att få tag i en lägenhet då jag har den lägsta föräldrapenningen. Vi kanske behöver prata med någon, vart vänder man sig?

2016-07-05
Jenela
Jenela

Får man fråga varför du "funderar" på att separera? Första året med en bebis kan vara svinjobbigt. Jag tycker man ska göra sitt yttersta för att få det att funka, så länge partnern inte är otrogen, missbrukar eller dyl. Nog om det, om ni nu ska separera tycker jag att du ska ha sonen på heltid än så länge men pappan kanske kan komma och ta honom ett par timmar då och då. Eller komma hem och träffa honom (om ni kan vara i samma rum). Lycka till!

2016-07-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...