App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Emmaljunga NXT90

Hej, är på barnvagnsjakt och är sugen på att köpa Emmaljungas nya NXT90, dock finns det väldigt få recensioner då den är så ny. Någon där ute som hunnit få hem sin och kan dela med sig av för-/nackdelar? :)

2016-06-26
AmandaSellman
AmandaSellman
Barn på 3 år och 4 månader

Lämna in den där du köpte den! Det hände med vår vagn också å då satte dem dit nya clips!

2018-04-03
MissZ
MissZ
Barn på 2 år och 7 månader

Vi har en nxt90 och har redan lämnat in den på lagning en gång! Imorgon ska vi in med den igen. Skulle aldrig köpt den om jag visste att det skulle vara så här mycket fel.

2018-04-03
MissZ
MissZ
Barn på 2 år och 7 månader

Vi har en NXT90 och är jättenöjda! :)

2017-09-13
emmaståhlberg
emmaståhlberg

Hej, jag har nxt90 och rekommenderar den inte.
Sittdelen går att ha åt båda håll men min son är 8 månader och har redan växt ut sittdelen. Liggdelen var bra, som till alla Emmaljunga. Jag tycker den är helt ok smidig att fälla ihop och köra.

2017-09-11
amandaornborg
amandaornborg
Barn på 3 år och 2 månader

Vi har nxt90 och är supernöjda. Den är inte svårkörd, skulle den bli det behövs hjulen smörjas lite bara. Den svänger runt superlätt, väger lite, tar lite plats i bilen. Sittdelen är lite mindre än andra vagnar, men passar oss jättebra med liten bebis. Den är lätt och fälla ihop, man kan ha både framåt- och bakåtvänd. Enda negativa är väl att min man tycker den är lite kort, han slår gärna i fötterna i chassit när han går (han är 180). Inget jag tänker på, det är väl en sak man får ta om man vill ha en vagn som blir liten ihopfällbar. Skriv gärna om du har några frågor :)

2017-09-11
APernhult
APernhult
Gravid i vecka 29

Vi har denna vagnen, köptes helt ny hösten 16 och teleskophandtaget har redan gått sönder, så fort man får lite motstånd när man kör så åker handtaget in.. jätte tråkigt för annars är vi super nöjda med den.

2017-09-10
RebeckaJohnsson
RebeckaJohnsson
Gravid i vecka 32

Om jag inte minns fel kunde man ställa in hur lätt/trögstyrd den ska vara. Tror det kommer justeras genom att skruva på två skruvar. Har ingen egen erfarenhet av vagnen men tycker den ser smäcker ut och bra med både teleskop- och höj/sänkbart handtag, fotstödets utformning och de luftpumpade hjulen. Tråkigt att den verkar vara låg i ryggen och förmodligen sämre stötdämpning.

2016-06-28
mican
mican

Måste tyvärr hålla med Cprinter. Va också nyfiken på den vagnen (även om jag är nöjd med den jag har) och passade på att provköra den i butiken. Blev förvånad över hur klumpig och svårkörd den kändes, förväntade mig den skulle vars supersmidig och lätt.

2016-06-28
Karlin22
Karlin22

Jag har bara provat den i butik och är inte imponerad. Trögstyrd och klumpig och väldigt liten sittdel. Kort i ryggen framför allt. 😕

2016-06-27
Cprinter
Cprinter

Såg sen också på recensionen från tipsaidan att den går att vända både framåt och bakåt (tyckte det var konstigt om en emmaljunga inte kunde det) men på emmaljungas hemsida står den framåtvänd. 😊

2016-06-26
Adde86
Adde86

Bildgooglade den (hade ingen aning om hur den såg ut). Sittdelen går att ha både framåt och bakåt enligt de bilder jag såg och den ser stadig och rejäl ut tycker, dock är det inte alls min typ av vagn😊 Jag har en Emmaljunga scooter till sonen som jag är jättenöjd med och bebisen som kommer i december får en city cross. Gillar verkligen Emmaljunga 😄

2016-06-26
AnnaA86
AnnaA86

Anna på ombarnvagnar.com har precis recenserat den :)

2016-06-26
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader

Hej. Har själv en emmaljunga och älskar den. Dock har jag modellen mondial. Nxt verkar vara en väldigt smidig vagn. Dock reagerar jag på att sittdelen verkar vara framåtvänd, att man inte kan välja att ha den bakåtvänd, alltså mot sig när man kör vagnen. Så ditt lilla barn kan titta på dig istället för alla intryck från omgivningen. Kolla också vilken maxvikt sittdelen har. Liggkorgen brukar inte bli använd mer än några månader, men sittdelen vill man ju gärna ska hålla länge och ge barnet lagom med benrum även när barnet vuxit till sig. Om du inte tänkt byta vagn senare. Då kan du ju bara testa dig fram. Känn på vagnar i affärer och jämför. Ibland för man en annan bild av dem när man kännt och sett. Lycka till på barnvagnsjakten 😊👍🏼

2016-06-26
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...