App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förbjuden kvinna enligt traditioner

Lång historia kort. Mamma till 5 .. Träffade yngre alban varit tillsammans 2,5 år, han är mitt livskärlek och jag hans . Familj kräver att han gifter sig med traditionell kvinna. ( mamma o pappa o dom bor i hemlandet o vet inte om mig) han ska nu i juli förlova sig med en val kvinna. Han vill inte han vill gifta sig med mig men vågar inte utsätta sin familj för hoten o allt där nere. Jag fick precis reda på nu att jag är gravid . Jag har inte sagt något till honom ännu .. Eller till någon. Han älskar mina barn o kallar dom sina barn. Han är 28 år och hans största önskan är att leva med mig. Jag vet inte vad jag ska göra längre .. Jag vill inte sätta mer press på honom men abort e uteslutet..

2016-06-04
Jn39
Jn39
Barn på 3 år och 8 månader

Starkt jobbat! Och fortsätt så! Pappan till mitt barn är också psykopat och utländsk om det gör någon skillnad. Du får gärna skriva till mig om du behöver prata eller liknande! Min mail är j.jennifer@hotmail.se 🌹

2016-06-13
jenniferj
jenniferj

Kärlek är aldrig lätt

2016-06-13
smalins
smalins

Kämpa på. Och lycka till

2016-06-13
Isabell25
Isabell25

Va bra att du fick veta vilken idiot han är. Du får det bättre utan han. Lycka till med allt. ❤

2016-06-13
LindaAE
LindaAE
Barn på 2 år och 5 månader

Åh fy fan... vilken jävla idiot! på något sätt är jag inte ens chockad. När du skrev att hans familj skulle bli dödade osv så visste jag att allt var en lögn.. Hoppas allt löser sig och att du med tiden kan må bra igen 🌸💕

2016-06-13
KarinJaz
KarinJaz

Jag känner mig så misslyckad kvinna och allt . Jag skrev till hans familj o hennes för att få sanningen . Och det har jag fått nu. Han förlovade sig förra sommaren med henne . Dom ska gifta sig om en månad . Allt han har sagt i alla dessa år till mig och mina barn är lögner . Han har en egen lgh så det va tur att vi inte bodde ihop iaf. Han säger att han aldrig älskade mig eller något att han har träffat många kvinnor när han åkte till Kosovo . Planen han gjorde upp va en lögn . ( jag skulle vänta 1 år till på honom) jag tror även här han överdriver för just nu är det stor kaos i Kosovo . Pga hennes pappa pratar med hans pappa och frågar om detta e sant . Självklart förnekar han allt och skyller på falskkonton på fb och allt .. Han är jätte rädd nu att jag ska skriva mer till Kosovo . Jag sa till honom att varför jag skrev till dom va för jag ville veta sanningen. Och jag fick den. Jag sa att man skadar inte den man älskar .. Min första känsla va att krossa den jäveln .. Han säger att han är psykopat och kommer aldrig komma vara trogen sin fru heller .. Jag är i chock .. Jag vet inte vem han är längre .. Men jag stig stolt och sa att om jag behåller barnet eller inte e mitt val . Men jag vill aldrig se , prata, eller träffa dig igen . Sen gick jag ... Han skriver nu till mig hela tiden så jag har nu blockat honom överrallt ... Jag har mina misstankar att han tror om han väcker skuldkänslor hos mig och tycker synd om honom så gör jag som han vill .. Jag vet vad jag ska göra med barnet .. Men det går jag inte offentligt ut med på sociala media .. O han kan fortsätta vara rädd o lida av ovissheten .... Jag låter säker väldigt elak och ond ... 😔 men ingen jävlas med mig o mina barn ...

2016-06-12
Jn39
Jn39

Albaner är ett väldigt speciellt folk och du skall inte ta det han säger med allt för stor nypa salt för många av dom är faktiskt redo att döda för sin sak och tro mig du vill inte hamna i konflikt i onödan. Om han bett dig göra abort så förstår du väl nog att han inte vill låta dig ta den risken. Ibland får man gå emot det man själv vill för barnens och ditt eget bästa.

2016-06-12
iniss
iniss

Hej! Jag är gift med en man från Kosovo. Kan till att börja med säga att albaner är väldigt traditionella och gifter sig BARA med albaner osv. När min man berättade för sin familj att han träffat mig så var de inte glada. Det tog emot att deras son ville gifta sig med en icke alban. Desto flera gånger mamman träffade mig så började hon acceptera mig. Det har ALDRIG varit några diskussioner om att man skall börja döda varann osv. Albaner är väldigt traditionella med väldigt moderna. Förr eller senare så kommer de acceptera barnet. Det kan dessutom vara så att de redan skulle acceptera det och att din kille överdriver (det gjorde min man, han oroade sig lite för mkt. Det var inte så illa som han trodde). Nu älskar hela familjen mig mer än nån annan. Jag tycker att din kille överreagerar. Min fråga är, vill du ha barn med någon som ber dig göra abort? Vill du att barnet skall leva utan pappa? Vad händer mellan dig och honom om du behåller barnet? Det låter ju som att han skall gifta sig med en alban och tyvärr så lär de skaffa barn inom 1 år. Hoppas jag inte rör till det för dig men det är viktiga saker att tänka på.

2016-06-12
Niiran
Niiran

om han vill att du hör abort så borde dublyssna på det. du och det blivande barnets pappa/släkt kommer aldrig få det bra... uch tänk vad han vill göra med det kommande barnet. gifta bort det också när tiden är inne.

2016-06-12
smalins
smalins

H

2016-06-12
Niiran
Niiran

Dom kommer absolut inte bli dödade för att du är gravid. Om han inte vill berätta för hans familj att han gjort en kvinna gravid så är det hans problem. Du fokuserar på att ta hand om dig själv och ditt barn. DET ÄR DET ÄNDA VIKTIGA HÄR, varken din kille eller hans familj är i fokus i det här läget. Sedan tucker jag inte du bör berätta för hans tillvalda fru för hon har inget med det att höra. Onödigt drama bara. Ta du hand om dig själv och lilla bebisen sedan om inte grabben vill stötta dig så råder jag att kasta ut honom med huvet före så kan han bo i sitt hemland istället om han inte kan bo här.

2016-06-10
jenniferj
jenniferj

Någon som vet vad som skulle hända om jag skrev till hans tilltänkta kvinna i Kosovo att jag är gravid. Jag har nu berättat att jag är gravid . Han vill att jag ska göra abort . Jag har sagt nej. Han säger att hans familj kommer bli dödade mm .. Jag tycker han överreagerar men eftersom jag inte är alban så vet jag inte hur dom tar sådant där nere.. Någon som kan ge mig råd.. ??

2016-06-10
Jn39
Jn39

Jag blev gravid en gång med han (pappan till min son) och han ville inte att jag skulle behålla utav massa anledningar (ej dom Sanna anledningarna utan sanningen undangömde han) sen fick jag reda på att han redan hade en som som han gömde från alla även hans familj, jag pushade honom att berätta för sin familj att han hade barn med en annan kvinna (haram att ha sex innan giftermål osv osv så det var svårt för honom) men hans familj stöttade honom ändå och accepterade det, idag umgås de och de barnet är ofta Hos dom. Jag blev gravid yttligare en gång med honom och sa då att jag kommer inte göra abort igen så jag valde att behålla även om han ville vara med eller inte. Hans familj var emot till en början med sedan ville dom att jag skulle behålla även om deras son inte ville för de var emot abort trots att vi inte var gifta. Så det gick bra till slut för hans familj iallafall. I dags läget är jag ensamstående för jag lämnade honom för han är tyvärr en psykopat och kvinnomisshandlare men sonen mår bra och jag är lyckligare än någonsin. Pappans föråldrad vill dock inte ha någonting med mig eller sonen att göra eftersom jag anmälde honom för misshandel. Föräldrarna kommer ALLTID stå bakom deras barn oavsett vilka hemskheter de ställer till med. Så jag tror absolut att hans föräldrar kommer acceptera det förr eller senare men sen känner jag att man kan inte leva i sin familjs skugga bara för att inte vara till besvär. Behåll barnet och berätta för pappan, på telefon skulle jag rekomendera först så han hinner smälta det till ni ses. Och sen ta det som det kommer. Vill han ville vara med så lämna honom bara, du klarar att vara ensamstående! 💪 bättre än att vara med någon som inte stöttar en.

2016-06-06
jenniferj
jenniferj

Jag hade aldrig kunnat göra abort så jag kan inte säga att du ska göra det. Däremot finns det en anledning, som jag ser, att säga att du är gravid redan nu. Även över telefon. Låt hans första impulsivs reaktion vara utan dig i hans närhet, så han hinner tänka innan ni ses. Han står inför stora val med stora konsekvenser och det är nog lättare för er båda två att förbereda honom innan ni ses. Sådana här besked kan rubba den starkaste och då kan de visa sidor man inte trodde fanns. Var rädd om dig! Agera av kärlek alltid!

2016-06-06
FruMarin
FruMarin

Du har mail Gandalf666 😊

2016-06-06
Jn39
Jn39

Hur gjorde ni jenniferj ? Hur tog hans familj det ?

2016-06-06
Jn39
Jn39

Berätta att du är gravid så snart som möjligt och att abort är uteslutet. Sedan får han ta ett val, vill han vara med dig eller vill han göra sin familj nöjd. Oavsett vad han väljer går du acceptera det även om det betyder att du blir ensamstående. Men jag skulle personligen lämna honom självmant om han ens funderade på det som du säger nu. (Pappan till min son är pakistanier och vi var i ungefär samma sits, han fick även barn med en annan kvinna innan Som INGEN visste existerade)

2016-06-06
jenniferj
jenniferj

Handlar inte om att vara respektlös . Utan att jag träffar honom först på måndag .. Han är iväg med sina släktingar på kalas här i Sverige .. Så innan du vräker ut att någon e respektlös tänk till en extra gång. Detta är inget jag tar över telefonen ..

2016-06-06
Jn39
Jn39

Varför vänta i en helt vecka till att berätta?! ombytta roller skulle du vilja att han gicl och viste att ni väntade barn i en hel vecka?! respektlöst!

2016-06-05
smalins
smalins

Och till dom som tror han bara va med mig för uppehållstillstånd kan släppa det för det hade han när vi träffades redan 😊

2016-06-05
Jn39
Jn39

Tack för era svar .. Jag har träffat hans kompisar o några mer nytänkande i hans familj. Han vill att jag ska vänta på honom och till o med gjort upp en plan för hur han ska kunna leva med mig o barnen.. Vi har haft många motgångar men har klarat oss igenom det tillsammans ., det har gjort oss starkare .. Jag ska berätta för honom nästa vecka att jag e gravid. Är det någon här som har gått igenom något liknande ??

2016-06-05
Jn39
Jn39

jag hade lämnat honom. och gjort abort.

2016-06-05
smalins
smalins

Berätta att du är gravid. Älskar han dig så kommer han kämpa för dig.

2016-06-05
Josefine S
Josefine S

Berätta att du är gravid innan han gifter sig med den andra kvinnan. han kanske resonerar annorlunda då. Lider med dig, har dock svårt att tro att han kommer gå emot sina föräldrar.. 😕 känner en kille/man som var i samma situation, slutade med att han lämnade svenska tjejen o gifte sig med en tjej från samma land. När han berättade allt för den svenska tjejen överdrev han allt o skyllde allt på sina föräldrar. att han inte ville göra dem ledsna osv. Han fick henne o tro att han blev "bortgift o inte hade något val" just för att den svenska tjejen skulle tycka synd om honom o vara mer accepterande.

2016-06-04
KarinJaz
KarinJaz

hej! om du vill får du gärna höra av dig till mig på mail;: idawidos@hotmail.com lättare att snacka där än i öppet forum :)

2016-06-04
Gandalf666
Gandalf666
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...