App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Att bli kallad tjock

Har en brors dotter på 7 år som bor hos sin mamma, men mamman kallar henne tjock och säger att hon behöver banta, barnet själv säger att hon måste gå ner i vikt för att mamma säger det, hur normalt är det? Har aldrig hört något barn förut säga att det är tjock och behöver banta?

2016-05-10
Theresejii
Theresejii
Barn på 2 år och 4 månader

Jag hade gjort en orosanmälan hos socialen, om ni försökt få henne att sluta och hon inte gör det så hade jag anmält. Det hon gör är minst lika illa som att slå sitt barn. Ne usch vad hemskt!

2016-05-11
majbarn5
majbarn5
Bebis på 3 månader

Jooo min bror vet om detta men som sagt de gr inte att knäcka mamman på nått :/

2016-05-11
Theresejii
Theresejii

kan du inte prata med din bror om det??

2016-05-11
smalins
smalins

Ursäkta?! Va?! Läste jag precis det där?? Stackars barn, kommer säkert ha men för livet ju! Viktångest och nojjor startar i hemmet ingen annan stans. Nää fy! Skulle aldrig någonsin säga nått sånt till ett barn vare sig det är mitt eller någon annans.

2016-05-11
Plumpan
Plumpan

Orolig har jag vart enda sen hon föddes typ. I detta fallet är det mamman de e fel på men mamman är riktigt bra på att prata! Min bror har haft inkopplad advokat för att få ha rätt att träffa sina barn men då var mamman så bra på att prata att advokaten höll med mamman till slut.... i detta fallet skulle hon må så bra av att bo hos sin pappa.... :/ det värsta e att hur mycket man än kämpar, så vinner mamman i slutändan! :/

2016-05-11
Theresejii
Theresejii

Om du är orolig för flickan kan du alltid göra en orosanmälan till socialtjänsten i kommunen där hon bor

2016-05-10
emmajosephine
emmajosephine

Barn ska ALDRIG banta. Usch så säger man inte till en sjuåring 😠 Psykiskt misshandel håller jag med om

2016-05-10
swanin
swanin

Precis som FruMarin skriver så är det psykisk misshandel!
Det är ALDRIG barnets fel om det har övervikt utan föräldrarnas fel. Man får ALDRIG säga till ett barn att det är tjockt! Jag blir uppriktigt ledsen och förtvivlad över hur man kan göra så mot sitt barn. Man ska uppmuntra till aktivitet och servera näringsriktig och sund kost.

2016-05-10
Fideli73
Fideli73

Psykisk misshandel!!! Barnet själv har som sagt ingen möjlighet att påverka eller ändra något. Detta är helt och hållet ett föräldraansvar och tydligt mental misshandel.

2016-05-10
FruMarin
FruMarin

Fruktansvärt😱 OM en sjuåring är överviktig är det föräldrarnas sak att införa bättre matvanor i familjen och kanske motivera barnet att börja på någon aktivitet där hon får röra sig mer. Naturligtvis utan att kalla barnet tjock!!!

2016-05-10
AnnaA86
AnnaA86

HJÄÄÄÄLP! Katastrof i mina öron! Får inte förekomma. Barn har inget ansvar för sin egen vikt, det är helt och hållet föräldrarnas. Behövs förändringar i kosten kan man göra det och motivera på annat sätt än att ungen är tjock.

2016-05-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...