App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tvillingar på 5 månader

Vi har tvillingar. Då vi kämpat för dem i flera år trodde vi det var helt omöjligt att bli gravida på egen hand. Men nu har det hänt. Tvillingarna är 5 månader och det är såklart väldigt mycket jobb. Och därför känner jag PANIK just nu över tanken på att gå igenom en graviditet igen med illamående osv. Och sen få tre barn under 14 månader att ta hand om. Hur ska vi kunna ge våra efterlängtade tvillingar den uppmärksamhet de förtjänar om vi fortgår med den här graviditeten? Att tänka abort känns så otacksamt när vi kämpat så hårt innan för att bli gravida. Finns det andra där ute som fått barn så tätt och kan berätta? Någon som gjort abort i den här situationen och vill berätta?

2016-04-26
Lindholtz
Lindholtz
Barn på 2 år och 7 månader

Lindholtz! Hur har det gått för dig? Vi har tvillingar på 7 månader och är halvvägs in i nästa graviditet med en liten tjej som inte alls va planerat. Hade varit skönt och prata med dig för jag gissar att du fått din nästa nu kanske :)

2016-10-30

Oj vad jobbigt. Men jag tror ju inte att man ångrar att man behållit ett barn, däremot tvärtom. Så länge du tror att ert förhållande klarar den påfrestning det blir med nattvak, vabbdagar i mängder osv. För om ert förhållande är svajjigt redan nu hade jag nog rått er att arbeta på det innan ni skaffade fler barn. Jag har aldrig varit i er sits, däremot försökte jag en gång i tiden att bli gravid i ett års tid, för att sedan göra en abort av det barnet. Lång story... Men jag önskar er all lycka till och man klarar mer än man tror om man är organiserad och samarbetar!

2016-04-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

Jag kan inte riktigt svara på dina frågor, för mej blir de tvärtom. Har en 1 åring nu och väntar tvillingar när han kommer vara 1,5 år. Kommer såklart bli mycke jobb, men allt löser sig! Såklart ska ni komma fram till vad ni känner själva, men att göra abort pga av att du tror att du inte kommer klara av de tror jag inte är rätt väg att gå. Blir några jobbiga månader och sen blir dom nästan jämngamla allaihop och det underlättar mycke👍

2016-04-26
linola
linola
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...