App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Lekhage??

Min lilla dotter är 8 månader och tar sig nu fram i rätt hög hastighet och hon ställer sig upp mot möbler. Min första dotter var två månader senare och så försiktig, gjorde aldrig sönder nåt och stoppade inget i munnen, petade aldrig i eluttag osv. Min lilla är redan nu mycket mer driven och nyfiken och jag känner de gråa håren komma. Hur fasen gör alla människor detta?? Ok, man kan säkra till en viss gräns, men sladdar kommer ju alltid finnas, vi har låga fönsterbräden, flera stora golvväxter osv. Hur ska man kunna sköta ett hushåll och hjälpa stora dottern, gå på toa osv med en sån här vilda?? Lekhage verkar jättekonstigt tycker jag, men är det ett alternativ?? Haha. Hur har ni gjort?

2016-04-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Minns knappt hur vi gjorde men för sonen var likadan. Vi hade petskydd och försökte gömma sladdarna så gott de gick. Vi ställde allt högre upp och har inga växter knappt. Han ska fortfarande pilla på alla blommor så vi har de bara i köks fönstret haha får se om nästa barn blir lika busig 😊 Sen kunde vi även sätta han i spjälsängen med massa leksaker och där va han nöjd länge och försökte aldrig klättra ur den. Men jag var inne på lekhage men tycker dom är så dyra så vi köpte aldrig nån. En bekant rekommenderade att istället köpa en barnpool med höga kanter och sätta barnet i 😊 de hade funkat för dom

2016-04-10
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 8 månader

Känner igen det där :) Jag har inte några bra tips att komma med precis, jag jagar också. Men när vi är ute så är studsmattan en perfekt lekhage. Jag lägger in lite kul leksaker där och han ser mig hela tiden genom skyddsnätet när jag är och grejar runt omkring. Ibland ställer jag honom i hans säng när jag ska på toa. Det är lite dumt, för han gillar inte att vara där, och det blir ju inte bättre av att jag lämnar honom själv där ett par minuter då och då, men det är enda stället där jag vet att han är säker när jag inte ser honom. Oftast när jag är på toa är han dock med, och jag har en låda långt ner med grejer som han kan plocka med. Men visst händer det att typ golvbrunnen i duschen är mer spännande och handen fikar i det där mysiga vattnet innan jag hinner ta honom. Då håller jag på att spy samtidigt som jag tvättar honom... Ja usch, vissa dagar så vill jag bara gå och lägga mig och dra täcket över huvudet.

2016-04-10
AannaaE
AannaaE
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...