App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lekhage??

Min lilla dotter är 8 månader och tar sig nu fram i rätt hög hastighet och hon ställer sig upp mot möbler. Min första dotter var två månader senare och så försiktig, gjorde aldrig sönder nåt och stoppade inget i munnen, petade aldrig i eluttag osv. Min lilla är redan nu mycket mer driven och nyfiken och jag känner de gråa håren komma. Hur fasen gör alla människor detta?? Ok, man kan säkra till en viss gräns, men sladdar kommer ju alltid finnas, vi har låga fönsterbräden, flera stora golvväxter osv. Hur ska man kunna sköta ett hushåll och hjälpa stora dottern, gå på toa osv med en sån här vilda?? Lekhage verkar jättekonstigt tycker jag, men är det ett alternativ?? Haha. Hur har ni gjort?

2016-04-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 1 år och 6 månader

Jag skaffade lekhage till första barnet å den har kommit fram nu när 2-an blev 6 månader (e 10 månader nu. Hon e där ibland för att få vara ifred för storebror som e vääääldigt kärvänlig å skall puus, krama å mysa å puttas lite såklart. Han kan också få för sig att rycka leksaker ur händerna på lillasyster. Å när han är hemma, jag behöver laga mat å sonen leker med leksaker med smådelar så vill jag veta att min dotter som e snabb som blixten inte stoppar sonens leksaker i munnen, då e hagen kanon. Men när sonen e på dagis så e hon på golvet å man får passa varje sekund. Lyfta bort å hämta henne tusen ggr/dag känns det som. Men så e det. Mycke leksaker å så har vi i hagen. Min son älskade hagen å ville inte va på golvet. Verkade tycka det va läskigt med för öppna ytor å i hagen kunde han se oss men va ändå inte så öppet. Vi köpte den största hage vi ku de hitta. Hmm tänkte inte på storlek. Fick ta bort allt i vardagsrummet utom soffa å tv. Soffbord å dyligt fick placeras på andra ställen. Kanske borde mäta först, har en 8 kantig enorm hagen nu i vardagsrummet. Å en soffan fick flytta nu.

2016-04-10
Johanna 13
Johanna 13

Minns knappt hur vi gjorde men för sonen var likadan. Vi hade petskydd och försökte gömma sladdarna så gott de gick. Vi ställde allt högre upp och har inga växter knappt. Han ska fortfarande pilla på alla blommor så vi har de bara i köks fönstret haha får se om nästa barn blir lika busig 😊 Sen kunde vi även sätta han i spjälsängen med massa leksaker och där va han nöjd länge och försökte aldrig klättra ur den. Men jag var inne på lekhage men tycker dom är så dyra så vi köpte aldrig nån. En bekant rekommenderade att istället köpa en barnpool med höga kanter och sätta barnet i 😊 de hade funkat för dom

2016-04-10
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 2 år och 1 månader

lekhage på Jollyroom 👍

2016-04-10
Bettan&Leia
Bettan&Leia

Känner igen det där :) Jag har inte några bra tips att komma med precis, jag jagar också. Men när vi är ute så är studsmattan en perfekt lekhage. Jag lägger in lite kul leksaker där och han ser mig hela tiden genom skyddsnätet när jag är och grejar runt omkring. Ibland ställer jag honom i hans säng när jag ska på toa. Det är lite dumt, för han gillar inte att vara där, och det blir ju inte bättre av att jag lämnar honom själv där ett par minuter då och då, men det är enda stället där jag vet att han är säker när jag inte ser honom. Oftast när jag är på toa är han dock med, och jag har en låda långt ner med grejer som han kan plocka med. Men visst händer det att typ golvbrunnen i duschen är mer spännande och handen fikar i det där mysiga vattnet innan jag hinner ta honom. Då håller jag på att spy samtidigt som jag tvättar honom... Ja usch, vissa dagar så vill jag bara gå och lägga mig och dra täcket över huvudet.

2016-04-10
AannaaE
AannaaE

ungen i matstolen och tar med den till toan, jag fick ställa min stora blomma som stod på golvet i källaren, pet skydd i kontakterna. Inga sladdar synliga har fått rensa ut en hel del, stänga alla dörrar ex toaletten annars är min där inne på några sekunder. spärrar i luckor osv. visst får man gråa hår 😭

2016-04-10
Markar02
Markar02

Gå på toa? Hahaha nää då får man ta med vildingen. Man sätter petskydd i kontakten, silvertejpar ned sladdar på golvet, låter det växa ut ögon i nacken och tentakler som armar.

2016-04-10
Plumpan
Plumpan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...