App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Klöst o nypen på Dagis

Idag ringde dom från dagis o förvarnade att dottern hade blivit klöst o nypen i ansiktet o att vi skulle var beredda på hur hon såg ut. Hon har två blålila ganska stora märken på var sida om munnen/kinderna med nypmärken i och klösmärken under ena ögat. Undar bara om det ska dokumenteras på något vis (vi har själva tagit kort) ?? om man råkar illa ut på en arbetsplats ska det dokumenteras, samma på ett äldreboende om en boende skadas på något vis anmäls det och dokumenteras. Hur går det till på ett dagis, vi hittar ingen information om det och nu är det helgdagar så vi kan inte fråga.

2016-03-24
1rema
1rema

Jag personligen skulle ta kort och dokumentera i all fall så att man har det själv. :) . Ifall att det behövs tas upp i framtiden. Ta säkra före det osäkra :):!

2016-03-25
Nachykrylova
Nachykrylova
Barn på 3 år och 2 månader

Det dokumenteras alltid på förskolan, inte med fotografi utan en skriftlig redogörelse för händelseförloppet och vem/vilka som var närvarande samt ansvarig pedagog. Om ni vill kan ni kontakta förskolechefen och be om att få ta del av dokumentationen.

2016-03-25
Inmyplace
Inmyplace
Bebis på 10 månader

Man ska inte kontakta sitt försäkringsbolag eller? Om det skulle bli ärr som måste rättas till så är det väl bra om det finns dokumenterat?

2016-03-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...