App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Uterus Bicornis

Hej! Vid mitt akuta kejsarsnitt fick jag reda på att jag hade Uterus Bicornis, alltså en skiljevägg i livmodern. Den ena sidan är helt outvecklad vilket innebär att barnet endast kan växa i en hälften så stor livmoder. Födde i vecka 35+0, akut snitt, i juli 2014. Nu är min sambo och jag sugna på en till men är osäker på risker. Fått höra att sena missfall är mycket vanligare.. Någon som har samma "problem" som jag och har flera barn? Hur länge väntade ni med ert andra barn? Några missfall?

2016-03-08
rebeccastephi
rebeccastephi
Bebis på 3 månader

Wow hittade min gamla tråd här av en ren slump. Så mycket har hänt sen sist!

Sommaren 2018 slutade vår graviditet med ett missfall i vecka 26. Ingen som vet varför. Misstänker livmoderns form?

Nu väntar jag en liten pojke och är i v 33+2. Planen är att jag ska föda normalt men blir sååå osäker när jag läser på forum andras berättelser. Verkar inte vara många med detta som kan gå igenom en vaginal förlossning. Så otroligt rädd just nu...

2020-01-06
rebeccastephi
rebeccastephi
Bebis på 3 månader

Hej. Ville bara svara men ser igen att de va ett tag sen nån skrev. Jag har uterus bicornis, har två barn och gravid med nummer 3.

Haft då två första med riktigt jobbiga graviditeter som klassades som högrisk men det gick bra ändå. Första föddes 37+2 andra 37+0.
Men efter andra fick jsg störtblödningar och behövdes opereras 2 ggr efter förlossningen.

Hur långt va du gången? :(

2018-09-28
NaWas
NaWas
Bebis på 16 månader

Hej! Ser att tråden är gammal, men jag har uterus bicornis (vilket inte är en skiljevägg, utan livmodern är delad itu) fick med veta att jag hade det vid akut snitt. Blev gravid efter det som slutade med att barnet dog i magen, i skrivande stund har jag faktiskt precis kommit hem från sjukhuset. Eftersom tråden är gammal så undrar jag hur det går gått för dig? Det är bara 0.06% av alla kvinnor i världen som har detta så vi är verkligen unika och därför svårt att hitta information.

2018-06-26
linnidastromberg
linnidastromberg
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...