App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sover på sidan då läcker blöjan

Har en son på 15 mån som sover på mage eller sidan. Den sista tiden har han föredragit att sova på sidan men problemet vi har då är att blöjan läcker. Han sover annars bra hela natten men vaknar såklart av att han blir kall & blöt, känns hopplöst. Vi har testat det mesta, både pampers & libero, större storlek, mindre storlek. De som fungerat bäst hittills är pampers baby dry som vi då kör nattetid & libero på dagen. Grejen är att blöjan inte ens är full, det läcker alltså inte för att blöjan blivit överfull utan verka läcka på sidan när han ligger på sidan. Ligger han på mage läcker det inte men kan ju inte gärna sitta och vända honom till mage hela nätterna. När jag bytt för att pyjamas mm är blött är det knappt något kiss i blöjan vissa gånger utan känns som att han kissat typ 1 gång och det runnit ut direkt. Nån som har tips?

2016-02-03
fallisa
fallisa

testa willys blöjor dom är jättebra 👍

2016-02-03
Markar02
Markar02

Hjälpte med ett par relativt tajta kalsonger över för oss.. och pyjamasbyxor som inte satt för löst.

2016-02-03
KarinSjo
KarinSjo
Bebis på 6 månader

Vi har haft samma problem förutom att den läcker överallt på min dotter när hon sover. Vi gicl upp en storlek och spände åt så hårt det gick utan att hon får ont. Här räckte det att göra så. Hon är 2 år och 7 månader

2016-02-03
swanin
swanin

Jag har inte själv någon erfarenhet av det här, men tanken som slår mig är att kanske ha ett par typ kalsonger utanpå blöjan, som håller den på plats?

2016-02-03
__doris__
__doris__
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...