App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sjuk mamma och barn

Nu är både min flickvän och barn sjuka. Så måste antagligen ringa och berätta för min chef att jag också måste vara hemma. Det blir väldigt svårt att hitta en ersättare till mitt arbete och jag får ångest när jag inte riktigt vet vad jag ska säga till chefen. Klart jag kan säga som det är men ändå är det riktigt svårt när jag är mitt arbete väldigt trogen. Någon som har ett eller flera bra tips på hur jag ska formulera mig?

2016-01-26
AdrianL
AdrianL

Precis, säg som det är, precis som du skrivit här; båda är sjuka så du måste vara hemma för att ta hand om barnet. Jag förstår sitsen med att arbetsgivaren får det svårt om man inte kommer till jobbet, har lika själv. Men min arbetsgivare har full förståelse för det ansvar och behov man har som förälder och supportar alla föräldrar fullt ut i vad de behöver göra, trots att det "ställer till det" på arbetsplatsen. Det borde varje sund arbetsgivare göra. Jag blir lite mörkrädd när jobbet verkar vara viktigare än ditt barns och frus mående... Är det din eller chefens uppfattning? Är det chefens hade jag tappat respekten för denne på en gång...!

2016-01-26
Systeryster78
Systeryster78

Säg bara som det är, att du måste vara hemma eftersom din flickvän är så pass sjuk att hon inte klarar av att ta hand om era sjuka barn på egen hand? Du har ju rätt att vara hemma och det kommer din chef att förstå! :)

2016-01-26
emli90
emli90
Barn på 2 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...