App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

1 års-kalas! Tips?

Min dotter bli 1 år nu i februari och jag vill redan nu börja planera, inhandla etc. Någon som har en bra hemsida att rekommendera? För olika inköp, främst dekorationer etc? Andra tips är också välkommet!:) Gärna mat-förslag? Då vi vill bjuda på något mer matigt än bara tårta?

2016-01-07
Inmyplace
Inmyplace
nyfödd bebis

myperfectday.se har massa superfint pynt, i alla möjliga färger och teman! Köpte själv allt pynt till dotterns 1års-kalas där :)

2021-01-13
rebeckah
rebeckah

Finns massor online som som några skrivit men själv har jag handlat 1-års kalas från Tingeltangel.se. https://tingeltangel.se/1-ars-kalas

2021-01-13
Tageee
Tageee

nu gör man ju som man själv vill oavsett hur gamla barnen blir,, kanske har man större syskon till barnet som.tycker att kalas är himla kul... eller bara för att man vill, första året är väldigt speciellt tycker jag själv.. Så det finns olika anledningar till hur och varför man vill ha lite ballonger och sånt! sen förstår jag med hur du menar med att dem kanske inte fattar va det är som händer! men det kan man föreviga på kort 😀 gör som du vill och pynta va mycket / lite du känner för det är mitt tycke 👍

2016-01-10
Tacosmonster
Tacosmonster

Mitt tips är att inte överdriva allt. Barnet blir ett. Det finns ingen anledning att pynta hela huset. Den lille förstår inte ett dugg av vad det är som händer. Vi bjöd på tårta/fika och korv med bröd. Då kan även den lille delta i födelsedagsmaten.. Det kommer fler födelsedagar. Och av erfarenhet är det roligare att göra en större sak av det när det kommer över 5års åldern.. Här ska det firas 9årskalas i helgen och den började jag planera förra helgen. Allt hinns med..

2016-01-07
ballongvisp
ballongvisp
Gravid i vecka 33

Barnkalaset.se har massa grejor. Varorna kommer efter bara ngn dag. Jag har varit nöjd de ggr jag beställt därifrån.

2016-01-07
Josefine S
Josefine S

finns ju massa bra sidor med kalasgrejer 😀 sök på kalastillbehör eller 1 års kalas eller liknande på Google så hittar du nog massa sidor som partykungen, partytajm, barnkalaset mm :-) är själv mitt upp i att planera min tjejs 1 års kalas nu i februari :-)

2016-01-07
Tacosmonster
Tacosmonster

Gjorde cupcakes, tårta, chokladbollstårta och fruktsallad till efterrätt. Gjorde egna pompoms men sett att många beställer massa billigt fint pynt på nätet. Kanske Aliexpress eller ebay? Du har ju ganska gott om tid.

2016-01-07
KarinSjo
KarinSjo
Bebis på 12 månader

Sonens tvåårskalas körde vi korv med bröd buffé. Jag var gravid och trött, det var enkelt. Köpte massa olika sorters korvar, wiener, pölse, kalkonkorv, veg-korvar, olika bröd, räksallad, potatismos, rostad lök och ketchup och lite olika sorters senap. Det var faktiskt mycket uppskattat och enkelt. Annars kan man ju göra någon god gulaschsoppa med bröd och creme fraiche? Pajer eller pastasallad är ju klassiker också.. 😊

2016-01-07
KarinSjo
KarinSjo
Bebis på 12 månader

Köpte det mesta på Lagerhaus och bodega/partybutiken i Göteborg. Finns nog på nätet. Papperstallrikar mm köptes på Ö&B👍 Min son fyllde 1 i November å vi bjöd på cupcakes,chokladbollar,tårta,korv med bröd och bubbelvatten,läsk,kaffe/te :) Nästan allt gick åt :)

2016-01-07
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...