App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Omöjlig att rapa

Min lilla tjej på 3 veckor är helt omöjlig att rapa ibland. Och rapar hon inte har hon svårt för att somna. Har ni några bra tips?

2015-12-16
Laauraan
Laauraan
Barn på 3 år och 7 månader

Vår tjej rapade knappt alls under första månaden, kräktes aldrig heller, men sen behövde hon rapa. Hon behöver stå upprätt för att rapa, men hon har alltid varit duktig på att hålla upp huvudet. Det klassiska tipsen funkade inte för oss, var ju många bra tips här :)

2015-12-17
Luna_13
Luna_13

Vilka bra tips! Ska prova mig fram 😊 Idag rapade hon minsann under tiden hon ammade, men det är första gången.

2015-12-17
Laauraan
Laauraan

Min lilla bebis kan ruva på en rap i en halvtimme efter att hon ätit, men om jag lägger henne på mage på ex golvet kommer ofta en stor rap.

2015-12-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 6 månader

Jag gjorde det klassiska, höll honom upprätt mot axel och drog ganska hårt ner i ftån och upp längs ryggraden. Tog några drag så kom det som oftast ngn rap.

2015-12-17
Fiakatten
Fiakatten

Enda sättet att få vår son att raps var att sätta honom på mina lår och hålla upp huvudet upprätt. Sedan guppa försiktigt med benen så han 'hoppade' lite upp och ner.

2015-12-17
IcePrincezzz
IcePrincezzz

På mina har det fungerat att hålla dem upprätta mot magen-bröstet. En hand bakom huvudet för att stötta och sedan lutade jag mig långsamt framåt, så att bebisen långsamt och upprätt lutades bakåt. Låter konstigt, men vinst varje gång!

2015-12-16
solskensmamman
solskensmamman

Min son hade också svårt att rapa när han var så liten. Dessutom en extrem kräkbebis, så det kändes extra viktigt. Minns dock inte hur vi gjorde, men det blev lättare och lättare. Nu är han 9 månader och har helt sluta kräkas. Nu kan jag sätta ner honom på golvet direkt efter en flaska och han rapar spontant utan problem och utan kräkas. Har inga tips mer än att hålla upprätt och gärna lite framåtlutad och klappa mellan skulderbladen, men min erfarenhet från sonen är att han lärde sig rapa efter ett tag.

2015-12-16
SysterEmma
SysterEmma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...