App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Att välja vagn.

Är nu i vecka 18 och väntar tvillingar. Ska på ul nästa vecka. Har börjat kika på barnvagnar. Söker en som är komplett. Med både ligg o sitt och även till bilstolarna. Någon som har ett bra tips? :)

2015-11-25
Storm88
Storm88

Tänk o känn efter mer änen gång! Vi e inne på tredje vagnen med tvillingtjejer... 😬 det som ofta är ett problem är att vagnen väger för mycket (vi har enhög SUV o bor på landet, så det blir en hel dellyfta i o ur vagnen ur bilen...). Nästa problem är att våra barn vuxit snabbt och huvudet tar i huvudkåpan som kommer innan sufletten. Nu har vi en maclaren tvillingsulky som vi konstaterade hade funkat bäst från start! Kollade på en Bugaboofrån början o tyckte den var för dyr, men nu har vi lagt ut lika mkt pengar som vi hade gjort om vi hade köpt en ny Bugaboo! Snacka om läropengar! Så prova, prova igen, tänk, känn, fundera, provkör i motsvarande terräng som ni har hemma o lyft in o ur bilen, dra upp o ner för trapporo tänk dig att vagnen till slut väger 20 pannor mer med två småttingar i! Viktbegränsningen blev också ett problemför oss pga knubbiga bebisar! Tjejerna är 18 månader och har passerat gränsen för maxvikt på de flesta vagnar! 😄

2016-02-29
Anki G
Anki G

Om du bor i stan och inte kör offroad så mycket så är Donkey Duo absolut bäst. Finns billigare på blocket. Det är en oslagbar stadsvagn med bea bilstol/babyskydd till. Offroad och mer landsvägar/skogsvägar skulle jag köra Emmaljunga eller Teutonia tvillingvagnar.

2016-02-29
FruMarin
FruMarin

Jag kan varmt rekommendera Baby Jogger City Select. Smidig vagn som man kommer in vart som helst med👍🏼 lätt att fälla ihop och tar mini-liten plats i tex bilen. Perfekt!

2016-02-28
SofiaW
SofiaW

Utan tvekan Bugaboo Donkey Duo :)))

2015-12-07
FruMarin
FruMarin

Har själv ingen erfarenhet men har ju alltid fantiserat lite. Mountain buggy duo med gemensam liggdel verkar trevlig, fast då kan bebisarna störa varandra när de blir lite äldre och blir nog att vända barnen runt sex månaders ålder från dig. Eller en Teutonia team cosmo.

Eller de äldre barnvagnarna Emmaljunga double city cross eller Brio double wave eller med snurrhjul Emmaljunga twin cerox 360.

2015-12-06
mican
mican

Vi har haft BabyTravel Dublin. Rymlig för barnen och otroligt lättkörd. Långa bra suffletter, jättebra med individuella sufletter istället för en stor över hela vagnen. Många syskonvagnar är jättesmå i sitsarna så barnen snabbt växer ur dem.

2015-12-06
Mamma_Muu
Mamma_Muu

En liten följ upp på rasberrys inlägg. Intressant inlägg om tvillingvagnar http://ombarnvagnar.com/2012/07/vagn-for-tva-tvillingspecial/

Hurry up and read ;)

2015-12-06
mican
mican

Bugaboo har oxå väldigt fin o bra tvillingvagn men såå dyr. Smidig o lätt är den iaf. Du får ut o känna o titta på vagnarna och se vad som passar just dej..

2015-12-06
Linda911
Linda911

Jag har haft en babytravel dublin till mina tvillingar och varit nöjd hela tiden. Den hänger med fortfarande. Nu är dom 2 1/2 och börjar vilja gå själva :) vagnen är lättkörd och smidig och funkar för mig som bor i lgh i stan. Men visst... Det är långt ifrån alla butiker som är inredda så att man kommer fram med en tvillingvagn.

2015-12-06
mamma_vaa
mamma_vaa

Om du behöver ta dig fram i stan så finns de vissa som är anpassade och extra smala. Annars är det nog bara att ta den som känns bäst. Kronan, Emmaljunga och Donkeyn verkar vara de mest populära. Det finns en blogg om barnvagnar, ombarnvagnar.se som har bra utvärderingar, så kolla där :)

2015-11-25
Rasberry
Rasberry
Bebis

Emmaljunga double Viking :)

2015-11-25
Jeessiicaa89
Jeessiicaa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...