App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Dela med er :)

Hej! Jag och min sambo har börjat med bebisverkstaden för några veckor sedan och är väldigt ivriga såklart! Jag läser massor i olika trådar hur det för andra osv. Men även min sambo skulle vilja veta hur det känns för papporna. Så han skulle bli super glad om ni kunde dela med er hur det känns, vad ni kände vid - och + på stickan osv! Tack på förhand!

2015-09-14
leylasener
leylasener
Barn på 2 år och 2 månader

Som sambo till plumpan och far till vårt gemensamma barn kan jag bara säga att se testet gjorde mig upprymd, stolt, överlycklig och vettskrämd på samma gång. Att sedan få se magen växa, känna sparkar och se min partner kämpa, svettas, gråta och krysta för att föda fram vårt barn var en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Som man ville jag ta bort allt det där onda och inte bara sitta på kanten och se på, många stunder var svåra men att de vårt barn komma till värden - bästa som hänt mig! Helt ärligt har jag sjukt svårt att fatta att min kvinna någonsin vill göra om denna resa, men en till liten telning kommer att komma vilken dag som helst! Fatta vilken fantastisk kvinna jag har!

2015-10-20
Plumpan
Plumpan

Hej! Att få se sitt barn komma till världen och höra det första skriket var den underbaraste känslan på sitt sätt. När jag såg att han kom ut så kom tårarna dels för våran som men också för att min fru mådde bra och hennes enorma kraft arbete som jag aldrig kommer förstå rent fysiskt som man.

2015-10-20
Mickegbg87
Mickegbg87
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...