App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

ACO D Droppar

Nu har han snart levt 4 månader varav tre med plågor i magen. Enda som har funkat någorlunda mot hans "kolilk" har varit Windi pysventiler. Och då har vi testat allt, Semper, minifom, , gripvatten, ammningste, sambon har uteslutit mjölk, lök, jordgubbar, choklad och låst in oss för stressfri miljö mm. En sak hade vi dock missat, ACO D Droppar. Dagen efter vi slutade med d dropparna så började han fisa helt själv och har mått bra i ungefär en vecka. Eftersom vi vill att han ska ha D Droppar så köpte vi vattenbaserade och testade igen. 12timmar senare så börjas det igen. Stånkande hela natten, sömn i 30minuters intervall och han ligger och försöker fisa i timmar och magen uppsvullen som en ballong. När vi sätter in en windi kommer det direkt stora mängder gas. På etiketten till barntortyrdropparna står att ingen biverkning rapporterats. Låter som bullshit. En snabb googling indikerar massvis med föräldrar som upplever kolik symptom hos sina barn så snart de börjar med d dropparna igen efter uppehåll. Och ACO själva surfar runt och försvarar produkten på forum likt detta. Vilket bevisar att dom åtminstone har fått informationen. Innehållsförteckningen på dropparna låter skrämmande..butylhydroxianisol, propylgallat, sorbinsyra, sackarinnatrium, pepparmintolja, citronsyra, dinatriumfosfatdihydrat, renat vatten, makrogolglycerolricinoleat. Jag vet inte vad allt detta är men vet att minst två av dessa ämnen är potentiellt cancerogena och allergener. Någonting i den här cocktailen gör att min son inte kan fisa på egen hand, så mycket vet jag. Om det är något som påverkar honom psykiskt, i musklerna, eller tarmarna är svårt att säga men han kommer inte att få en droppe till, det är jag säker på.

2015-08-14
JollyR
JollyR

Mm var samma här. De vattenbaserade funkade/funkar dock bra. Vi kom på det för att vi råkade glömma flaskan hemma när vi åkte på semester. Fick ett helt annat barn. Började ge dropparna och skriken började igen. Tog upp det på BVC och fick 'nu när ni har räknat ut det här själva så kan jag säga att det här är vanligt'. Bytte BVC.

2015-08-15
paulans
paulans

Vi hade problem med storebror, så till lullebror använder vi lactacare. Fungerar bra, men vet ju inte om han hade reagerat på de vanliga....

2015-08-15
Kimmsa
Kimmsa

Ni som märkt av problem med de oljebaserade, hur snabbt märktes det? Jag började ge min dotter dropparna igår (hon är 12 dagar) och i em och kväll är hon jätteorolig och gör tecknen på att vilja snutta men hon blir liksom inte nöjd ändå. Så kom jag att tänka på dropparna. Fast säkerligen beror väl gnölet på att hon vill öka mjölkproduktionen.

2015-08-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 1 år och 7 månader

som jag skrev finns Holistic👆🏿😃

2015-08-14
8kee6
8kee6

vi har precis likadant, har provat båda olje och vatten baserat men ingen funkar på lillens mage. så tjatas de hejvilt från bvc att vi måste ta d dropparna, men de är inte nå kul när han blir så knipig i magen.. någon som testat något annat märke än ACO's?

2015-08-14
dixie90
dixie90

Finns Holistic D droppar till er som väljer att inte använda sig av ACOs. 👍

2015-08-14
8kee6
8kee6

Så var det för oss också. Vi pausade helt med D-dropparna i ca 3 månader(då var sonen runt 2.5-3 månader redan!) och han blev som en annan pojke! Nu är han två år gammal ovh vi kör på D-droppar förtfarande. Nästa barn kommer inte få dropparna alls innan denne är 5-6 månader.

2015-08-14
Plumpan
Plumpan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...