App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vatten i buken på foster

Hej! Jag är gravid i v.21 och det är tredje barn. I tisdags var vi på ultraljudsundersökning och allt såg bra ut förutom att det fanns en liten vätskespalt i buken på höger sida. Barnmorska ville inte spekulera vad var det. Hon sa bara att det inte set ut som att det är kopplat till de inre organen och vi fick en ny tid idag. Överläkaren kunde inte säga något konkret heller idag utan att det är väldigt lite med vätska, ca 1.5cm, och att det inte är kopplat till organen utan är precis under huden. Fostret växer som det ska och allt ser bra ut. Hon sa också att det kan vara en cysta men man kan inte se just nu utan får vänta till barnet föds och undersöka då. Vi får avvakta och komma tillbaka efter sex veckor för en ny undersökning. Men det känns så långt tills dess och kan inte sluta tänka på det nu. Finns det någon med liknande erfarenheter? Hur gick det för er osv.? Med vänlig hälsning, Vitalija

2015-08-13
angelswe
angelswe

Hej! Är just med om motsvarande. Hur mår barnet i dag? Fick ni reda på vad det var?

2018-03-20
lilliscross
lilliscross

Hej! Tack ändå ;)
Läkarna har inte så mycket att säga just nu och säger att det inte är oroväckande så länge vätskaspalten är inte kopplat till något inre organ och att vi får avvakta men en ny undersökning efter sex veckor. Men det känns så långt till dess! Jag får väl lita på läkarna och ta det lugnt än så länge :)

2015-08-13
angelswe
angelswe

Hej igen skriver då jag hittade det jag sökte o det var helt knas , stämmer inte alls hade blandat ihop det . Försökte radera mitt förra inlägg så Jah inte skulle förvirra dig men lyckas inte. Ber om ursäkt !

2015-08-13
Kikaki
Kikaki
Gravid i vecka 29

Hej min son har esofagusAtresi o har för mig att jag läst någonstans att om fostret har vätska i magen kan det vara tecken på det . Men jag är inte helt säker . Pratade med läkaren , ställ frågor så att du inte behöver känna dig orolig . Lycka till !

2015-08-13
Kikaki
Kikaki
Gravid i vecka 29
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...