App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Känner mej totalt lost just nu

Hej alla. Fick i mitten av maj ett brev där det stod att man ev hittat en cellförändring på livmodertappen ( efter den sedvanliga treårs kollen). Efter det fick jag ångest. Hittade en knöl i bröstet och det ömmade. Nu när jag gått över mensen så tog jag på skojj typ ett test och det visar positivt. =) MEN imorrn ska jag ta ett nytt prov och jag är livrädd att det är nåt annat.....Måste bara skriva av mej lite....det ömmande bröstet var ju antagligen att jag är gravid. Läkaren hittade inget ovanligt när jag kollade det. Så det kändes ju skönt. =) Jag är btw 40 och blev förvånad faktiskt att jag blev gravid. =) Låter säkert dumt men det är inte det lättaste för oss. Men OM jag nu är gravid , är det skadligt att ta test tro? Hmmm...Nån som möjligtvis varit i samma situation? // Kramis på er

2015-07-20
Nicholette
Nicholette

Tror dom tar prov fram till v 15?

2015-07-20
8kee6
8kee6

jag fick också det svaret när jag var gravid, Dom måste upplysa om att det finns en risk att få missfall. med oddsen är små. och den som behandlade mig hälsade att om dom inte hade sett till att få bort allt på livmodertappen så hade risken att det ökade vart större än chansen att få missfall. för kroppen är inne i en tillväxt fas i samband med graviditeten. han kollade med ultraljud på bebisens hjärta både innan påbörjad borttagning och efter för att se att allt stod rätt till 😃

2015-07-20
smalins
smalins

Hej !
Jag gjorde cellprov i samband med inskrivningen när jag väntade min dotter, fick efter det hem ett brev med att jag hade cellförändringar och jag blev förskräkt. Vi har dessutom vaginalcancer i släkte. Åkte efter till sahlgrenska för vidare undersökning, och där klippte hon i tappen för att på så vis få kroppen att självläka-bort cellförändringen. Nu har jag fött min dotter och skall på återbeök i aug för att se om kroppen läkt bort förändringen. Det är fruktansvärt. Vet precis hur du känner.
Läkaren som undersökte mig på sahlgrenska såg att jag var gravid, både på mina slemhinnor men också på min journal som hon fick upp som BM hade fyllt i.
Det var inte farligt, inte medlet hon sprutade på tappen och inte heller själva behandlingen. Om du är ängslig och rädd så säg det till läkaren bara, men det bör inte vara något som är farligt. Hon är ju proffs.
Jag är förävrigt 25 och trodde aldrig att jag skulle drabbas. Men åldern har ingen betydelse. Läs lite på 1177 , det tyckte jag var lugnande.
Hoppas innerligt att det inte är något allvarligt! Kram

2015-07-20
Idisnorf
Idisnorf

Säg innan du tar testet att du är gravid, så lär de upplysa dig om det är farligt. Jag tror dock inte det.

2015-07-20
Stellik
Stellik
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...