App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mata på natten?

Hur ofta matade ni på natten? Ställde ni väckarklockan? Hur länge isåfall?😊

2015-07-19
Johannaalex
Johannaalex

Första mån var det var 3e timma, sedan blev det 1ggr/natt tills hon blev 3 mån, därefter sover hon hela natten. Ett sovande barn skall inte väckas. De har ett mer händelserikt sömnmönster än vuxna har pga all bearbetning och anpassning till det stora världen. Så de vaknar oftare under natten, gråter de inte efter mat är det helt okey att inte väcka de med att ge mat i onödan. De vet precis när de behöver mat och signalerar. Låter man barnet att somna om på eget hand (klart ifall de inte är ledsna) så lär de sig själv detta och sover bättre senare. Första året skall man föra in rutiner i deras små liv, viktigt för ett utvilat och glatt barn!

2015-07-19
Imola85
Imola85

Första tre veckorna matade jag med tre timmar mellan, när jag märkte att hon sov sämre av att bli väckt slutade vi och efter det blev nätterna längre och längre. Nu när hon är fem månader vaknar hon väl varannan natt och vill äta.

2015-07-19
Idisnorf
Idisnorf

Jag matade när barnen grät. varje två timmar till tre(dygnet runt). Sedan när det blit några veckor och de suger sig fast utan hjälp så vaknade jag inte riktigt vid matning (samsov och liggammade) bara att dra upp tshirten så fixade barnen resten själva:)

2015-07-19
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 10 månader

Jag matar på nätter när hon gråter. Ibland en gång ibland två.

2015-07-19
ungmamma
ungmamma
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...