App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Flaskvärmare och Ångaterilisator

Använder ni sådant??? Vi har tänkt på flaskvärmare från Philips Avent och deras Ångaterilisator. Synpunkter??? Jg har alltid kokat flaskor mm någon månad. Kommer det inte farliga kem-gaser från ångsterilisatorn när man micrar??

2015-07-10
FruMarin
FruMarin

Har kokat med alla barnen funkat utmärkt.
Köpte en flaskvärmare till första barnet som även går att plugga in i bilen, följde även med en krok för burkmatsuppvärmning. Iden var väldigt bra men det vart aldrig som vi tänkt oss.. Tar eeevigheter att få maten varm. Inte kul med ett barn som skriker/vrålhungrig. Bortkastade pengar.

2015-07-12
ballongvisp
ballongvisp
Gravid i vecka 21

Sterilisatorn är TOPPEN 👍🏼 På ett pat minuter i micron är flaskorna helt sterila. Värmare har jag tänkt ha i synnerhet på nätterna och i bilen när liten ska ha ersättning. Man kan såklart ha varmt vatten i termos också och det ska vi mixa med.

2015-07-12
FruMarin
FruMarin

Har faktiskt inte ens kommit på tanken på nått sånt...? Varför då? Av vilken anledning ska man ha dem?

2015-07-12
Plumpan
Plumpan

Man har väl vatten i en sådan där värmare? Provade att värma Mam flaska i varmt vatten men pga ventilen i botten kom det in vatten i flaskan :(

2015-07-12
Turnipnswede
Turnipnswede

Köpte en sterilisator för micron idag från Philips Avent. Verkar skitbra. Värmaren är slut överallt. Vi har bara anti-kolik-flaskor från Mam tror jag, de med ventil i botten. Kanske inte behöver en sådan alls verkar det som ;) Ja jag tänkte på hur länge ni steriliserar grejerna innan ni vågar låta bli. Jag körde kanske 2-3 månader förra gången. Nu är det enklare med sterilisatorn när jag slipper koka kastrull.

2015-07-12
FruMarin
FruMarin

Eller menade du hur länge, som till vilken ålder på bebisen? Till hon var runt 5 månader var jag för mig.

2015-07-11
Turnipnswede
Turnipnswede

Mam flaskorna kör man i 3 minuter för 1 flaska så är det klart! Längre för fler samtidigt. Har aldrig använt flaskvärmare för det funkar inte med de flaskorna (de har ventiler i botten för att förhindra kolik).
Har ni råd, skaffa en sån här istället: www.mydiluo.se. Önskade mig en hett!

2015-07-11
Turnipnswede
Turnipnswede

Ammade ni helt då? Jag kommer inte kunna amma pga en bröstförminskning där de tog bort närmare 0,9kg vävnad. Då kanske man behöver flaskvärmare mer?? Har länge steriliserade ni flaskor?

2015-07-11
FruMarin
FruMarin

Vi använde Mam flaskor som man bara körde i micron. Jättesmidigt!

2015-07-10
Turnipnswede
Turnipnswede

har använd båda. tycker ångsterilisatorn är toppen! Stänger av sig själv :) lyckades alltid torrkoka med kastrull. värmaren klarar mam sig utan tycker jag iaf :)

2015-07-10
Alliis
Alliis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...