App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid med tvillingar

Hej jag är gravid i vecka 13+4 och fick i veckan reda på att det är tvillingar. Först blev det en chock för mig och min sambo eller vi är väl fortfarande lite i chock. Måste tillägga att vi är överlyckliga och i ett lyckorus blan många frågor. Jag har de senaste dagarna försökt sug i mig så mycket information som det går om att vänta tvillingar. Men jag är nyfiken på att höra från er som fått eller också väntar tvillingar. Vad bör man tänka på? Vad för saker är bra att ha den första tiden? Hur länge jobbade ni? Kram

2015-05-01
snöblomman
snöblomman

Se till att fixa så att ni har det viktigaste hemma innan barnen kommer. Skötbord, säng, badbalja, babyskydd, vagn o.s.v. För mig tycker jag att det var viktigt med babynest då mina tjejer kom 7 veckor för tidigt de kände sig trygga när de låg inbäddade när de låg själva. Men detta är inget måste. Sen kan jag säga mitt bästa köp är absolut babysitters mina tjejer använder de dagligen än idag 7 månader gamla. Nässug var ju kanon tycker ja men de var för att mina tjejer är födda i november och de var snoriga ofta. Jag jobbade tills jag var i v. 25 då jag har ett fysisk tugnt jobb och jag såg till att bli sjukskriven av läkaren. Viktigt att lyssna på sin kropp och inte jobba längre än man behöver. Viktigt med vilan!
Fixa matlådor som du kan ta upp sen ur frysen med färdig mat! Detta är guldvärt när man kommit hem med tvillingar. Eller så ber du om att nära och kära fixar mat ;)

/ Tvillingmamma till tvillingtjejer på 7 månader :)

2015-06-28
cookie_emmi
cookie_emmi

tacksam för alla tips jag väntar också tvillingar efter sommaren 2015

2015-06-10
fitnessgurun
fitnessgurun
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...