App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vagn?

Vi har bytt vagn 3 gånger sedan våra flickor föddes, den vi använder idag är en Baby Travel tvillingsulky och flickorna fyller snart 2 år. Dock känner vi att vi behöver byta vagn igen inför sommaren. Vi är ute efter en smidig vagn som inte är så bred men där barnen endå har plats att sitta bekvämt. Kunna fälla bakåt till fullt liggläge där även benen går att fälla upp och vara raka. Gärna en vagn som går att ha både framåt-och bakåtvänd. Har ni några tips?

2015-04-05
Susan C
Susan C

jag hade tur och fick tag i en brio double wave vagn billigt den var inköpt ny 2011
super nöjd med den vagnen på alla sätt

2015-06-10
fitnessgurun
fitnessgurun

Bugaboo Donkey är skapligt trång i sitsarna. Kompisen har 2meLos Angeles och den funkar kanon, de har en 1åring och en 3åring. Vi kör BabyTravel Dublin när vi kör syskonvagn, men den är ju stor, rymlig och bekväm för barnen, go att köra men skulle inte säga att det är den nättaste/smidigaste vagnen. Men vi älskar den!

2015-04-06
Mamma_Muu
Mamma_Muu

Vagnar på längden hittade jag två som verkar vara intressanta babyjogger city select (20kg/säte) och en red castle evolutwin (15kg/säte). City selecten verkar vara kanon bra och finns på begagnad marknaden.

2015-04-06
mican
mican

Dessa är iofs vagnar de barnen sitter bredvid varandra. Jag kan komma med förslag där de sitter på längden?

2015-04-06
mican
mican

Svårt med vagnar idag, antar att du vill ha en vagn som gärna tar mer än 15kg/säte? Den enda vagnen jag hittar med dina kriterier (typ) är bugaboo donkey (17kg/säte). Iofs så klarar de flesta vagnarna mer kg, men då gäller inte garantier ifall något händer. Vagnar som du skulle kunna kika på (har ej egen erfarenhet av dessa): emmaljunga double city cross/twin nitro/twin cerox 360/viking double, brio double wave, teutonia team cosmo, kronan syskon, basson duo, 2ME los angeles, beemoo L.A.

2015-04-06
mican
mican
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...