App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

moderkaka framväggs hur påverkar...

Nu börjar man närma sig allt mer förlossningen och vanligt nog har man ju massa tankar kring hur det kommer gå.. I början sa min barnmorska att min moderkaka la i framväggs men jag tänkte inte mkt mer på de då hon sa de inte va något farligt. Nu läser man att det kan ske att de blir kwjsarsnitt eller förlossningen kan ta längre tid .. vad stämmer ? Finns de någon som har haft moderkakan i framväggs och har det drabbat er förlossning

2015-03-05
minbebe
minbebe
Barn på 3 år och 8 månader

I framvägg är inte farligt däremot föreliggande om den ligger för långt ner så bebisen inte kan komma ut vanliga vägen är värre då blir det kejsarsnitt. Jag hade i framvägg med första efter v 20 kände jag sparkar och min man i v 25 fl tog två dygn från vattnet gick och värkar i 16 h men det berodde mog inte på att moderkakan var i framvägg

2015-03-06
Idussen
Idussen

Juste de va första barnet :) ..nu väntar vi me spänning på nästa som ja kommer bli igångsatt me runt v38

2015-03-05
Barafija
Barafija

Tror inte du behöver oroa dig. Jag har aldrig hört att de kan ta längre tid osv, ja hade moderkakan i framvägg me min dotter och förlossningen tog 34min från första värk tills hon var ute så för mig tog de inte längre tid pga moderkakans placering :)

2015-03-05
Barafija
Barafija

Samma här, framväggen, förlossningen tog 5 timmar, första barnet och allt gick som tåget.

2015-03-05
Idisnorf
Idisnorf

Hade min i framvägg och födde utan problem i måndags. 7,5 timme från första värken med första barnet kan man inte direkt kalla utdraget ;)

2015-03-05
SysterEmma
SysterEmma

båda av mina graviditeter har jag haft moderkakan i framvägg och det har inte påverkat min förlossning alls. Utan det har gått som vanligt först kom bebisen ut och sen moderkakan.

2015-03-05
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...