App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

smärta under höger revben

Är det något som har fruktansvärd smärta kring höger revben, så att man inte kan sitta stå eller ligga? Vad är detta? Har hört från närstående att bebisen kan lyckas knäcla ditt revben. Någon som känner samman?

2015-01-14
tatiana90
tatiana90
Barn på 1 år och 11 månader

Av havandeskapsförgiftning får man inte ont på ena sidan utan mitt på, och dessutom kommer det som ett ganska sent symtom. Innan det får man högt blodtryck, huvudvärk och protein i urinen. Epigastriesmärtor (som det heter) får man väldigt sällan utan att veta om att man redan har preeklampsi (havandeskapsförgiftning). Jag tror på teorin att bebisen ligger där och bökar. Jag är ofta öm på just höger sida, och min ligger nästan alltid med rumpa och fötter där.

2015-01-15
SysterEmma
SysterEmma

V.29, ska kolla de men havandeskapsföegiftning börjar det inte men mycket värk i rygg ECT. Jag kommer ihåg att min moster hade de och då trodde hon att hon hade fått ryggskott. Men absolut ska kolla med bm. Jag får alltid en känsla att när man frågar saker och ting så får man till svar; de är ingen fara, fullt normalt. Ditt barn växer. Man känner sig så dum då.

2015-01-15
tatiana90
tatiana90

Vilken vecka? Kolla så det inte är havandeskapsförgiftning!

2015-01-14
Idussen
Idussen

nysa,hosta,skratta gjorde så ont å att ta sig ner å upp på toan fick mig att skrika rakt ut! bm kände på mina revben men som jag sa tyckte hon det var vanligt å det gick över👍 Går det inte över så får du nog kolla upp det!

2015-01-14
8kee6
8kee6

Tack. :) Men min smärta kommer och går typ varannan dag. Plus så arbetar jag på förskola och har foglossning så de är så himla jobbigt. Man kan ju knappt andas när de är som värst. Då är jag inte ensam om denna symtom.

2015-01-14
tatiana90
tatiana90

ouch,det hade jag när jag var höggravid🙈det gör så ont va!! kunde inte göra nått utan att det gjorde ont å grät hela tiden😬Min bm sa att det var muskelsträckning å går över (tog 5 dar) gick till vc å fick utskrivet citadon som jag aldrig tog! men värmedyna hjälper för stunden,å jag satt på en köksstol framför tvn då soffan var för djup! stackars dig💜hoppas d blir bra snart

2015-01-14
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...