App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

trillingar

Hej jag är ung mamma som har fått trillingar för en vecka sen. De kom till värden tidigt. De kom i vecka 34. Just nu vi inskrivna på neo . jag har även en son som fyller 2 år den 24 dec. Undrar om ni kan hjälpa mig o ge mig lite råd om vart kan man få hjälp . De kommer att bli massa köp med blöjor o ersättning för min bröstmjölk räcker inte till alla tre. Hörde av sjukhusets personal att man kan mejla olika blöj tillverkare och få rabatter eller gåvor... om ni har erfarenheter om det dela gärna med er vad kan jag göra.

2014-11-30
ladde
ladde

Dum fråga förmodligen men du får väl nu totalt 4 barnbidrag samt flerbarnstillägg? Jag har "rott runt" våra två blöj- och ersättningsbarn samt kläd- och hushållskontot på 2 barnbidrag och min usla fp på 3500:-/månad. Makens inkomst går till huslån, el, bilar, tidning, telefon, ja allt annat. Lycka till med guldklimparna!

2014-12-12
Mamma_Muu
Mamma_Muu

Vänd dig till kommunen så kan du få hjälp.grattis till dig oxå :).

2014-12-12
Minneborn
Minneborn
Barn på 2 år och 3 månader

Själv har jag bara tvillingar men ytterligare en tjej på 2 1/2 som använder blöjor, så det går åt som smör :P. Vet att i vår komun där jag bor kan man få hjälp till blöjor med mera, så mitt tips är att du vänder dig till din komun och kollar upp vad de har att erbjuda, här kan man även få hjälp med hushållsarbete då föräldrarna har fullt upp med att ta hand om barnen, vilket kan vara till god hjälp när man får många familjemedlemmar på en gång :). Hoppas att allt går bra och att ni kan fira ert andra barn och få en riktigt mysig jul :)

2014-11-30
stumpan85
stumpan85

Handlar man på Lidl för 300 kr så får man köpa blöjor för 20 kr :) ett tips bara :)

2014-11-30
Josephineback
Josephineback
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...