App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Babysitter?

Hej alla! Funderar på att köpa en babysitter. Väntar barn i februari. Undrar lite kring just babysitter och era erfarenheter? Används en babysitter från start? Har fått för mig att jag hört någonstans att babysitter inte är bra för nyföddas ryggar osv, någon som vet?

2014-10-11
Idisnorf
Idisnorf
Bebis på 11 månader

Tror dom kan vara väldigt bra att ha,jag har satt mina i den när jag ska dusch å tagit med den in i badrummet lr när man ska hänga lite tvätt och laga mat.. En bra avlastnings och dom brukar tycka om å gunga lite i den när dom blir lite större. Men tror inte man måste köpa det senaste å dyraste. Kolla in beggade på blocket. Många saker är ju i princip i nyskick!

2014-10-14
rodcar
rodcar

Babybjörns är jättebra ! Ganska dyr med värd pengarna ! Dessutom har den ju funnits i evigheter så den ska ju va ok för ryggen ! Använde min från 1,5-2 månader i andra läget nu är tjejen 4 månader och nu avsänder vi tredje läget på stolen alltså det som är mest upprätt :)

2014-10-13
Virre
Virre

Babybjörns är populär här hemma och har varit länge. Har son på 8 månader. Babysittern är ett av mina bästa köp. Köpte en begagnad.

2014-10-13
Gullmamman
Gullmamman

Tack för alla bra tips!:) ska införskaffa en när Lillis är här och se om den är kul eller ej. Känns som en bra sak att ha iaf.

2014-10-13
Idisnorf
Idisnorf

Vi köpte Babyproffsens allra billigaste (typ en sådan man använde på 80-talet) och den har varit en hit härhemma! Perfekt att ha med barnet från rum till rum (har t ex kunnat duscha/laga mat/hänga tvätt osv helt utan problem eftersom hon följer med från rum till rum och kan se mig hela tiden). Vi började använda den när hon var ett par veckor (korta stunder).

2014-10-13
Krishass
Krishass

har använt babysitter med alla 3barnen direkt från start. har en som går att ha fullt liggläge och kan ändras till rakt sittande med stigande ålder, den är "knäckt" på mitten så rygg och fotdelen styrs upp och neråt för sig.

just nu ligger barn tre i den, vårt 80kg husdjur la sig i den för någon vecka sen så vikt och åldersmässigt har den hållt bra skitbra!

den underlättar vid matlagning,tvättstugan toabesök och dusch=)

2014-10-13
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 9 månader

Hör runt lite med bekanta om du kan få låna en till en början, gillar bebisen den kan du ju köpa en då om du vill. Vi har lite av en babyboom i vår umgängeskrets så vi lånar grejer av varandra hej vilt, superbra att slippa köpa så mycket prylar dom bara används en begränsad period.

2014-10-13
McLarsson
McLarsson

köp inte en innan barnet är fött, vi köpte en baby björn till vår först dotter men efter som hon totalvägrade att sitta själv så blev den knappt använde. Lillasyster däremot älskar att sitta i den och titta på omgivningen. Så mitt råd är att vänta med att köpa tills du lärt känna din bebis. Till 1 an var babysittern det absolut onödigaste vi köpte men till 2 an är det den saken vi använt absolut mest =)

2014-10-12
Cajsaw
Cajsaw

Vi har använt BabyBjörn från dag ett. Även nu när han är 13 månader så går han gärna och sätter sig i den och gungar. På morgonen så vill han bara sitta i den och dricka sin välling. Den har vi haft sååå mycket nytta och glädje av

2014-10-12
HannaMedH
HannaMedH

jag hade en chicco babysitter från början. Det gick att ha den i liggläge. Sen när min son var 2 mån köpte jag också en från fisher price med lite musik fast vi kunde väl överleva bara med en babysitter;) Chiccos babysitter iallafall är från 0 mån den står på paketet. Vi använde våran varje dag tills sonen var 5 mån. (stor kille så han växte ur sittsen ganska fort)

2014-10-11
Sissy29
Sissy29

BabyBjörns babysitter ser tråkig ut men är helt suverän! Alla släktens ungar har älskat den sen dag 1☺

2014-10-11
Mamma_Muu
Mamma_Muu

Vi hade en till sonen som han började använda från ca 1 månad kortare stunder i fullt liggläge. Sen tyckte jag den var toppen att han satt lite halvt i vid fyra månader och han skulle få provsmaka mat. Fast sonen låg ännu mer i babygymmet i sitt babynest och hade vi inte köpt babysitter av en vän billigt hade jag nog inte köpt någon :)

2014-10-11
Maryhulth
Maryhulth
Bebis på 17 månader

Jag har en från chicco, superbra och man kan justera till flera olika lägen. Kan ligga nästan helt rakt i den.

2014-10-11
Arii
Arii
Barn på 3 år och 11 månader

en kort stund då och då är inte farligt. De skriker om de inte trivs!

Min erfarenhet är att de billigare varianterna med bra gung, är roligast.

titta  tex på den billigaste på lekmer punkt se som heter baby trold, den liknar den som mina barn har älskat! Bra gung, lätt att tvätta när de gjort ner den... (vi kallade den för babyshittern, och det var bra för mina var hårda i magen..)

2014-10-11
solskensmamman
solskensmamman

Jag använder babysitter till min dotter(hon e 2,5 vecka) men som du själv skrev så är det inte bra för bebisar att sitta i babysitter pga ryggen, men som en avlastning i korta stunder så är det inte farligt. Det som är extra viktigt e att du får en babysitter som har fullt liggläge om du ska använda den från början. Jag köpte min på ullared den e av märket NGbaby, funkar jättebra korta stunder på dottern..

2014-10-11
stumpizz
stumpizz
Bebis på 13 månader

Jag använde den till lilleman, inte helt från start utan bär han började bli 2 månader. För mig var det guld värt att slippa bära och laga mat samtidigt!

2014-10-11
Plumpan
Plumpan

vi använde våra jätte ofta tror vi köpte fyra fem stycken så vi hade hos mormor o farmor hemma o hos bästa vännen!!!

2014-10-11
smalins
smalins
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...