App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hoppgunga

När kan man använda hoppgunga? Vad tycker ni om att använda den? För-/nackdelar?

2014-07-30
Ellebring
Ellebring
Barn på 1 år och 9 månader

CatPuss, det skrev jag inte heller. Jag vidhåller ff att jag hellre vill att min dotter leker på golvet. Å passar inte humöret det så får hon hänga med mig ut till exempelvis käket. Som sagt alla är vi olika.

2014-07-30
Cprinter
Cprinter

Jag personligen tycker det är en sån där onödig grej. Säkert kul för en del men jag föredrar att mitt barn får ligga på golvet å leka istället. Men alla tycker så olika så du får nog bestämma dig för om det är nåt som passar er.

2014-07-30
Cprinter
Cprinter

Vi har köpt en hoppgunga å vår lille e oxå 3,5 månader! Han har alltid varit stabil. Han har suttit i den några gånger och tycker det är spännande att vara med å snurra lite men just hoppandet har han inte kommit på än! Men de kommer ju när han e redo.

2014-07-30
Lillalinusida
Lillalinusida

Min dotter är nämligen 3,5mån och är jätte stabil redan. Hon vill nästan inte sitta utan bara stå i knät så fort man håller i henne. Skulle jag kunna använda hoppgunga till henne nu? Korta stunder såklart.

2014-07-30
Ellebring
Ellebring
Barn på 1 år och 9 månader

Min son ville alltid hoppa när man hade han i knät, vem han än satt hos så vi köpte en hoppgunga för armana blev trötta tillsut ;) och det var ju det bästa han visste.! kommer dock inte ihåg hur gammal han var när vi började Men han var stadig på benen.

Han ville knappt ur den :) men tills slut fick man knappt ur han för han var en liten tjockis ;)

2014-07-30
goddess1
goddess1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...