App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

intressant möte med elöverkänslig idag

talade endel med en kund idag som är elöverkänslig. mycket intresssant och lkte läskigt.. någon som känner någon som är elöverkänslig? hur yttras deras symptom?

2014-07-28
osisen
osisen

Säkert är alla symtom äkta, finns väl ingen anledning att spela sjuk på det viset, dock är psykets kraft inte att underskatta, det går helt klart att inbilla sig sjuk. Men det är ju lika tråkigt för dem vad orsaken än är... Borde ju forskas mer på det kan man tycka.

2014-07-28
McLarsson
McLarsson

den här kvinnan mådde allmänt dållgt och fick yrsel. så illa att hon knappt kunde gå tillslut. han ramlade mycket och efter att hon märkte att det ofta var på just samma ställen som hon tappade balansen så mätte de upp de ställena med några spänningsverktyg och det visade sig att på de ställlen där hon hade drt som värst där var spänningarna myxket högre än runt omkring.
hon får även hjärtklappning om hon håller i en telefon med wifi.
wifi e tydligen rikrigt jobbigt.
jag förstår att det låter som en hittepå sjukdom men samtidigt så kändes det som hon hade gjort en grundlig undersökning med massa dyra instrument å grejer..
tycker det var mycket intressant och jag kan inte låta bli att tro på henne.. det kändes äkta!

2014-07-28
osisen
osisen

Jag har en äldre bekant som är elallergisk, hon är dock lite märklig överlag. Hon får allmän sjukdomskänsla och väldigt ont i huvudet. Hon sover i ett koppartält och har allt möjligt skrock för sig för att må bättre. Vet ej om det är psykosomatiskt eller ej.

2014-07-28
McLarsson
McLarsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...