App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

3års present.. hjäääälp

hon har allt känns det som.. men hon har tyvärr förstått det här med presenter å födelsedagar så man ka n inte komma undan som tidigare år. hon ösnkar sig en springcykel men hon har redan en men hon säger att den är trasig.. vilket den inte är! Kan inte köpa en springcykel till bara för att hon fått för sig att den är trasig, hon cyklar på den utan problem. hon gillar fysiska grejer men hon har en sparkcykel som hon åker i rampen med en springcykel en bobbycar, en vanlig cykel och det finns en trehjuling och en trampebil. hon har en jättefin dockvagn, en fin docka, en spis och saker till den. såååååå vad fan ska vi hitta på ?! står still i min skalle. har letat på nätet å kikat runt i leksaksbutiker men kan inte komma på nåt.

2014-07-27
osisen
osisen

Pyssel.. Min dotter är 3.. Hon fick såna pärlor man gör halsband med.. Nu gör hon halsband till oss alla ;) klistermärken. Pärlplatta, film.. ? :)

2014-08-02
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Vår plutt vart precis 4 för nån vecka sen, han har en hög med hockyhjälmar, dagis hjälm,cyckel osv.. Men ärvda efter storebror. Han vart överlycklig av en frän hjälm (ville ha en med traktorer) tösa din kanske gillar mimmipigg, finns även cykelkorg och dockstol+dockahjälm. Vagga, bollhav, min unge ville ha sängkläder med jake och piraterna.. Toppen! Sängkläder och handdukar gillar även hans mamma haha. En ny säng? Byrå, pysselbord, vattenbord, pyssel som gjuta gipsfigurer och målarfärg, göra smycken eller nyckelringar. Gjuta egna studsbollar uppskattas här..glitter överallt..favoritfilm, tvspel? Sittsäck, peruk, vattenpistol, liten cdspelare på rummet?? det är såå svårt att hitta nåt när de har storsyskon!

2014-07-28
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader

ja hon har en bror så mycket är ärvt sen har vi fått mycket från familj och vänner så det känns som vi har allt som känns rimligt att köpa.. jävla skit !
hemskt egentligen att ha det såhär.. det blir ett problem för man har för mycket, skrämmande!
hon har inget dockskåp men två stycken pet shop hus som tar ganska mycket plats å massa petshop djur. vi bor dessutom liter så stora grejer är svårt.
en ny hjälm å skydd för sparkcyklen skulle kunna vara nåt men hon kan ha brorsans skydd egentligen då han mer eller mindre växt ur dem. hon brukar ha hans armbågsskydd på knäna näe vi åker i rampen.
men hjälmen har plastem krymt på lite av värmen så en ny hjälm e inte så dumt.. om än kanske inte så kul att få.

2014-07-28
osisen
osisen

studsmatta har vi. bollhav finns det int eplats för.
klätterställning hade varit nice men det finns det nog inga pengar till, de är ju ganska dyra. skulle göra en i år men det sket sig.
gunga har vi å rutschkana, duplo och lego finns massor, bilar och leksaker över lag finns det massor av.
pyssel har vi en hel del och klistermärken är iofs bra det gillar hon. köpte en jäkla massa till henne på ullared sist mem de tog slut snabbt.
vi har varit på flera zoon under sommaren så det blir mog inte så speciellt å sen tror jag hon förväntar sig paket.
rida e nog också kul men samma sak där..
fan va svårt detta skulle vara då.
kikade runt på klätterställningar å lekstugor i gårkväll för det var det enda jag kunde komma på men det e verkligen flera tusen.. :-(
tack för all hjälp iaf. mottar gärma mer tips.

2014-07-28
osisen
osisen

Min 3-åriga dotter älskar klistermärken över allt annat 😃 finns massa bra pysselböcker med klistermärken i.

2014-07-27
saranelson
saranelson

Gunga, rutschskana, klätterställning,studsmatta, ny cykelhjälm, plingklocka, pärlor och reflexer till cykelns ekrar, hel dag på zoo,lego, bilbana, pysselsaker, instrument, sagobok..

2014-07-27
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader

Placera studsmattan på plan mark så att den står stadigt.
Underlaget kring mattan ska vara mjukt, exempelvis gräs.
Placera studsmattan långt från träd och andra hårda föremål.
Det ska inte finnas något mellanrum mellan ram och den matta man hoppar på. Man ska inte kunna ramla ned i något mellanrum.
Se till så att studsmattan alltid har en vadderad ram eller annat kantskydd.
Montera ett skyddsnät på studsmattan för att förhindra att barnen trillar av.
Hoppa inte när mattan är våt.
Låt inte barnen äta när de hoppar, de kan sätta i halsen.
Låt inte barnen ha hårda leksaker med på mattan, de kan skada sig.
Små barn och ovana personer ska definitivt inte hoppa på knäna. Däremot går det bra att hoppa på rumpan, ryggen och magen när man har lärt sig att behärska hoppningen på fötter.
Ju större studsmatta desto mindre risk att ramla av.
Det bästa är om barnen hoppar en i taget och att de små barnen ska vara under uppsikt av vuxen person. Fler än två barn bör aldrig vara på mattan samtidigt. De bör dessutom vara ungefär lika stora och ha ögonkontakt med varandra.
Se till att ingen går under studsmattan när andra hoppar. Det kan vära särskilt farligt för små barn som kan gå upprätt under mattan om någon hoppar över dem.

2014-07-27
solskensmamman
solskensmamman

Säger som de andra: studsmatta!

Så många timmar som mina barn är på den (i princip varje dag på sommaren sen 4 år tillbaka). Till och med ettåringen är uppe varje dag och studsar runt på sitt vis (ensam).

Säkerhetsnät är viktigt! Samt att man gärna får titta på hur man hoppar säkert.

2014-07-27
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...