App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ääääntligen bokat tatueringstid!

jag hoppas så att jag har hittat rätt tjej för uppdraget. Det kändes bra när vi pratade iaf och hon verkade förstå vad jag var ute efter utan att jag sa det rätt ut. Jag har ju en vision i huvudet men jag behöver ett proffs som kan göra den verklig! Nu måste jag gå och vänta i en evighet. Fick tid först 19de januari men jaja.. den som väntar på nåt gott ;-)

2014-07-25
osisen
osisen

detta blir min femte men den första som jag känner lite oro inför då detta är ett ritkigt motiv. resten är bara svarta typ trible (var ju sjukt inne när jag gjorde dem) och sen har jag sonens namn på ryggen med. men att en tatuerare kan göra en svart trible ja det behöver man inte fundera så mycket på eftersom typ vem som helst löser det.. (iofs tog det 6mån att få en helgtid hos han som gjorde sonens namn åxå ) men när man ska få till motiv då gäller det å hitta rätt "man för jobbet"

tycker dessutom det ska bli lite extra kul att jag faktiskt hittat en tjej :-)

2014-07-26
osisen
osisen

jag fick betala depostion. Har bokat tid hos en ganska ung tjej som jobbar på en studio i stan. Har sett hennes portfolio och gillar stilen. Var där å pratade lite och hon verkade seriös och höll inte vara med det jag sa utan sa ifrån när jag föreslog nåt som hon visste skulle bli fult! Hade hon bara hållt med eller sagt att hon hade en tid snart hade jag inte gått dit helt ärligt..
Kanske blir tatueringen inte som jag tänkt i mitt huvud men hur den än blir så e jag övertygad om att hon kommer göra den bra utifrån vad jag sett.
Jag är egentligen inte så noga så länge den inte blir ful (med ful menar jag att den ser ut son jag gjort den själv) Det ska vara snygga linjer och ordentligt genomfört!
jag har en gammal trible på min överarm som jag gjorde som första gaddning när jag var 16. min arm ser onödigt stor ut idag då den växt men tatueringen e lika lite som alltid ;-)
jag vill inte bli av med den eftersom det är min första men jag vill att hon ska tatuera orkidéer runt och fylla ut den så jag får en tatuering som passar min arm och som är lite mer konstnärlig. :-)
Jag älskar orkidéer och jag vill ha nåt som känns lite feminint och enkelt. ev kommer blommorna bli svart/grå å någon typ av färgad bakgrund eller så kommer allt bli svart och grått.
Hon får ganska fritt spelrum förutom att jag inte vill ha några svarta linjer inuti blommorna, vill inte att det ska se ut som en tecknad serie på armen. i övrigt litar jag på att hon vet vad hon gör :O
hoppas min magkänsla ger mej rätt!

2014-07-26
osisen
osisen

Häftigt 😃 vad är det för motiv? Vart ska detta underverk sitta 😃?

2014-07-25
saranelson
saranelson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...