App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Äntligen 👏

Idag har jag bokat in en tid för konsultation för bröstförstoring 😃 fick en tid 25 aug. Känns overkligt. Jag har velat operera mig i 11 år men har velat vänta tills jag har fått alla mina barn. Jag har 2 barn. Vill egentligen ha ett tredje barn men av olika orsaker så kommer jag inte kunna skaffa fler 😢 så efter mitt tunga beslut att inte skaffa fler barn så har jag nu bestämt mig att operera mig i höst 😃 en längtan som äntligen ska bli sann! Ville bara berätta för er.

2014-07-24
saranelson
saranelson
Bebis på 16 månader

Tack ❤️

2014-07-26
saranelson
saranelson

Ögon=någon 😉

2014-07-26
saranelson
saranelson

Ja gör det 😃 sök jobb som du tänker att du inte kan få för ibland så behöver man inte ögon särskild utbildning fast man tror det 😃

2014-07-26
saranelson
saranelson

Ja det är klart att det är en enorm trygghet att veta att man har ett jobb att komma tillbaka till. Förstår din panik men det finns många bra KY-utbildningar (kvalificerad yrkesutbildning) De ligger oftast på 1 år och leder till många bra jobb. Kolla upp det 😃 finns inom massa områden. Annars finns det ju även utbildningar som bara är några veckor. Sitt och kolla runt lite och känn in vad som skulle vara roligt 😉 jag har en examen i biomedicin och en som läkemedelsspecialist. Arbetar idag på ett mikrobiologiskt laboratorium där man utför analyser på vatten och livsmedel. Men jag vill jobba med läkemedel.

2014-07-26
saranelson
saranelson

Bra sagt Lilja 💕 det är ju kanon att hitta ett jobb tills du vet vad du vill göra 😃👍 jag är med lite sugen på att läsa igen. Har redan 2 utbildningar men vet liksom inte heller riktigt vad jag vill göra. Har ett fast jobb men vill helst inte tillbaka dit efter mammaledigheten. Har varit där i 5 år och är liksom färdig känner jag. Jag ska inte börja jobba förrän nästa höst men ändå skönt att ha lite planer 😃 vad vill du jobba med?

2014-07-25
saranelson
saranelson

Angie mum 2013: du vet inte alls hur vi har det. Om du nu måste veta det så har vi så mycket pengar så det räcker till både nya bröst, resor varje år och att vi kan göra och köpa precis vad vi vill. Vi umgås som familj all tid vi har. Jag kommer att vara ärlig mot mina barn vad gäller brösten. Jag kommer att ge dom en mycket sund uppfostran och lägga den bästa grunden för att tycka om dig själva precis som de ser ut utan att operera sig. Jättefint att du bryr dig men det var inte detta som denna tråden handlade om utan jag ville bara dela med mig av min lycka inget annat 😃

2014-07-25
saranelson
saranelson

Lilja85: va tufft det låter men va duktiga ni är som kämpar på ❤️ önskar dig all lycka till med jobbletandet ✊✊

2014-07-25
saranelson
saranelson

Va jobbigt det låter att din sambo är borta så mycket 😢 är det något som kommer att förändras eller ser hans jobbsituation ut så även i framtiden?

2014-07-25
saranelson
saranelson

Ja det är väldigt jobbigt 😞 det låter verkligen som att din sambo ÄLSKAR dina bröst 😉 men det viktigaste är ju inte vad dom tycker även att det är trevligt utan det är ju att man själv tycker om hur man set ut 💕 ja det är hiskeligt mycket pengar men för mig är det värt varenda öre för att slippa må som jag gör nu. Ett lyft är ju inte lika dyrt 😃

2014-07-25
saranelson
saranelson

Lilja85: ja men visst är det så. Min man älskar mina små missfoster 😂 skämt å sido så älskar han verkligen dom. Det sorgliga är bara att han knappt får se dom än mindre röra vid dom. Jag gör inte detta för någon annan än mig själv. Han stöttar mig till 100% för att han tycker att jag ska göra det eftersom jag mår så dåligt över dom. Han tycker att den trevliga biten med att jag opererar mig är att han äntligen kommer att få se sin fru naken och att han får se och ta på mina bröst.

2014-07-24
saranelson
saranelson

Jag har alltid haft små och asymmetriska. Nu efter 2 barn så är de fortfarande lika små men ännu fulare än de var innan, om möjligt 😉

2014-07-24
saranelson
saranelson

Det kostar samma oavsett storlek på denna klinik.

2014-07-24
saranelson
saranelson

Jag ska göra det i Jönköping eller Falköping. Det heter kosmetisk kirurgi. Vill ha en särskild kirurg och han opererar både i Jönköping där jag bor eller i Falköping. Beror på när han har bäst tid 😃 jag får betala 39.500 för allt. Jag ska göra en ren bröstförstoring. Det ingår narkos, övernattning och återbesök. Konsultationen kostar 300kr.

2014-07-24
saranelson
saranelson

Ska oxå göra de sen efter bana födseln är klar :p vart skall du op dig? Vilket ingrepp skall du göra och bad kostar de ca? :)

2014-07-24
Beckiiz
Beckiiz

Ja jag har med hört att man ska ta en storlek större.. Ska bli väldigt spännande att få prova ut olika storlekar. Jag har en väldigt bra bild av hur jag vill att de ska vara storleksmässigt. Där jag ska operera mig så går de bara in under brösten i vecket. Jag hoppas på en problemfri läkning. Vill kunna känna mig snygg när vi åker till Thailand i mars. Ingen mer ångest över att vara klädd i bikini som aldrig passar. Mina är så asymmetriska. Skiljer 1 storlek på dom så är så svårt att få både bikini och kläder att sitta snyggt. Ja jag kan förstå att de har tappat formen lite efter amning men du får väl göra om dom om du känner så när du är färdig med barnen och då kan du ju passa på att gå upp en storlek 😉 hur känns dom. Är de mjuka? Va tycker din kille? Jag har känt och tittat på några kompisar som har och de är såååå snygga och mycket mjukare än jag trodde innan jag fått känna på ett par. Tänk va gött att kunna ta på ett par ordentliga bröst och att de dessutom kommer att sitta på mig 😃👏 åååh va jag längtar!!

2014-07-24
saranelson
saranelson

Jeessiicaa89 åh va kul!! Hur blev dina? Fick du några problem efteråt? Plumpan, ja det är så spännande!! Det blir snart din tur 😉 känner ändå att det har varit värt att vänta alla år.

2014-07-24
saranelson
saranelson

Tack 💕 ja verkligen 😃

2014-07-24
saranelson
saranelson

Vad roligt för dig! Och med en tid inbokad känns allt så mycket mer verkligt! ❤️✨

2014-07-24
skruttiplutt
skruttiplutt
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...