App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sömn- vaknar heeeela nätterna

Min dotter på 7 mån vaknar flera ggr om nätterna ca 1-2 ggr i timmen. Har gjort det sen hon var 5 mån och jag börjar blir rätt trött. Är det fler som har varit i samma sits? Några tips på hur alla kan sova bättre? Hon somnar snabbt när jag tar upp henne. Någon gång har hon fått sova i vår säng då jag inte har orkat gå upp, då sover hon väldigt bra. Misstänker att det är seprationsångest, någon som vet när det får över? Tar emot alla tips man kan komma på :)

2014-07-21
Martinaj
Martinaj

Sonen börjar sova hela nätter för två veckor sedan. Precis lagom när jag skulle börja jobba efter mammaledig :p då var han 13 mån.. Så visst vänder det.. Innan det har han vaknat allt ifrån 10ggr till 2ggr. Värst var väl runt 8-9 månader men det blir bättre. Så håll ut...

2014-07-23
CCTang
CCTang

Håller på att ordna med hennes rum (precis flyttat). Värt att prova att låta henne sova i eget rum, sambon snarkar jätte högt (han säger att jag med snarkar men det tror jag inte på ;) ) så hon kan vakna av det! Tack för alla tips :)

2014-07-23
Martinaj
Martinaj

Hon tar ingen napp eller snutte, men försöker få henne till att ta något! Man börjar bli rätt trött i huvudet nu. Hon har inte fått några tänder, men de är på väg så kan vara det som gör att hon sover som en kratta?

2014-07-22
Martinaj
Martinaj

kan du inte låta henne sova med dig tills hon är tryggare med att sova själv?

2014-07-22
smalins
smalins

Har samma problem som du! Min dotter är 8,5 mån och vaknar väldigt ofta! Räcker oftast att ge henne nappen eller lägga handen på henne och vyssa.. Men ändå! I blrjan var de amning varannan timme, sedan ersättning 1 ggr per natt + uppvaknanden, sen välling på kvällen så nattmatandet slutade men ändå massa uppvaknanden! Kan säga attnär man inte sovit ordentligt på 8,5 mån så är man trött! De känns som om jag håller på att bli dum i huvudet! Är så avundsjuk på mina vänner som har bebisar som sovit nätterna igenom sen dag 1 typ!! SUCK!!!!

2014-07-22
pennina
pennina
Barn på 3 år och 6 månader

Svårt att säga, det verkar vara så extremt olika. Vår son vaknade mellan tre och tio ggr varje natt fram tills han var ca 7,5 månad gammal. Då började han helt plötsligt sova genom nätterna. Han började ta napp ordentligt i samma veva och då la vi ner ca tio nappar i sängen så att han lätt hittar en ny. Så nu somnar han oftast om själv om han skulle vakna och gnälla till.. Han har dock aldrig sovit hos oss utan bara i sin egen säng. Har vänner vars barn har börjat sova riktigt dåligt strax innan tänderna kom, hur har ni det med det? Hoppas det blir bättre.. jag vet hur sömnbrist känns..

2014-07-21
KarinSjo
KarinSjo
Barn på 2 år och 4 månader

Jag har infört en snuttis som han kramar om hårt när jag lägger honom ner! Det funkar bra i vagnen också ! Har själv först sovit med nallen ;)

2014-07-21
Kikaki
Kikaki
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...