App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag vet vad det blir men inte min sambo!!

Hej!!   börjar bli lite otolig med att vara tyst om vad jag har i magen. min karl va inte med på ultrajudet och jag tog reda på vad det är. men varje dag som går blir de bara jobbigar att vara tyst vill ju bara skrika ut va de är och han vill inte veta. har tillome ett namn på bebisen och kan inte kalla magen till de namnet. såååå frustrerande... va ska jag göra för att kunna vara tyst?!?! vill inte säga va de är efter som han vill ha en överaskning men de är såå svårt...   med våran son tog vi reda på de och vi båda ville likssom veta. men mådde så himla annurlunda den här gången såå va så himla nyficken om de va en flicka som ja trodde.. ågrar ibland att jag tog reda på va de är .. men är ju ändå så glad att jag vet......   va ska jag göra?! HJÄLLLLP!!

2014-07-20
nettan91
nettan91
Barn på 3 år och 5 månader

smalins han sa att jag fick ta reda på va de va bara jag inte sa något till honom.

2014-07-21
nettan91
nettan91

frågar han hela tiden om han vill veta men han säger alltid nej. fast jag säger att jag vill att han ska veta så vill han ändå inte. haha. så jobbigt. ja precis en flicka blir de :D så har en son och får nu en dotter! :)

2014-07-21
nettan91
nettan91

är det inte konstigt att ta reda på vad det är om din andra hälft inte vill veta?! du får helt enkelt bara tiga!

2014-07-21
smalins
smalins

Tror det blir en tjej eftersom de va de hon trodde haha. Jag väntar vårt andra och är kluven på om jag ska eller inte ska ta reda på

2014-07-21
batgirl
batgirl

Av respekt mot karlen din bör du knipa men förstår att hela du måste spricka snart! Vad blir det för nån?

2014-07-21
Cprinter
Cprinter
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...