App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Liten gravid mage

Jag är i vecka 25 (24+4) och många bekanta som man träffat har frågat om jag verkligen är gravid. För dom tycker jag har liten mage. Blir ledsen varje gång man får höra det, jag blir så glad när mina föräldrar och svärföräldrar säger - Gud vad stor och fin bebis mage du har. Dom kontroller jag varit på har min barnmorska sagt att allt är bra och lilla bebisen mår bra.

2014-07-16
Anna199129
Anna199129

Kan tillägga att jag dessutom gick upp ca 30kg och inne på förlossningen sa dom åh va skönt för dej att ha liten mage. Jag såg de som positivt istället men samtidigt kändes de som alla andra var mycket större och undra om allt var bra. Min mage växte som den skulle och likaså min pojk

2014-07-16
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år

Jag hade väldigt liten mage hela graviditeten. I vecka 25 syntes de på mej men folk blev förvånade när ja gått så länge och de syntes knappt. Jag tänkte så att va skönt med liten mage, man kan röra sej mer och sova mer bekvämt. Ja kunde sova nästan på mage större delen av tiden 😊 sen vet man ju inte de kan ju gå snabbt nu med att magen växer på, större kommer den ju iaf bli. 😊

2014-07-16
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år

Så länge magen följer kurvan så är magen och bebben som de ska vara. Storleken spelar ingen roll! Jobbar bland folk hela dagarna och får höra kommentarer konstant. I v32 på samma dag fick jag kommentaren: oj vad liten och smidig mage du har och senare av en annan, jösses har du planer på att föda fram ett helt fotbollslag. Att folk orkar alltså..men hellre att de pratar än att de helt utan förvarning ska känna efter sparkar..har sån lust att känna på deras mage då också och se om det uppskattas( lite för feg för det dock) en kompis till mig fick barn i veckan och hennes mage höggravid hade jag i v24..det är såå otroligt olika. Njut av den, snart sitter du där och flåser när skorna ska på:)

2014-07-16
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 10 månader

Förstår inte varför folk tycker att det är okej att kommentera andras magar. Nästa gång kan du kommentar deras mage. En kollega som fick sitt första barn förra sommaren fick ofta höra på jobbet "ska du verkligen äta det där". Varför är en människas graviditet med mage och matvanor alla andras angelägenhet?

2014-07-16
SysterEmma
SysterEmma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...