App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Aktiviteter för en 2-åring!

Då min fantasi börjar tryta och både dottern och jag börjar bli rastlösa så undrar jag om ni har några aktiviteter som en 2-åring klarar av och som kan göras i hemmet? Blir lite långtråkigt att åka och bada, gå till lekplatsen, måla med vattenfärg, baka, leka med lera och ja sånt som man brukar göra i längden. Så tänkte om någon här har lite olika tips på vad de och deras 2-åringar brukar hitta på? :)

2014-07-16
Ung_mamma
Ung_mamma

Förutom det som redan nämt så brukar dansa vara poppis om man dansar med såklart. Finns kanske nån lekkompis att hitta på nåt med? En gård med djur eller liknande att åka till?

2014-07-17
Cprinter
Cprinter

Förutom det du själv skrev så läsa bok eller ja titta på bilderna å prata om vad man ser, sjunga å göra rörelser, följa med in på rummet å låta barnet styra vad man ska leka- här blir det ofta bygga med klossar å riva ner å bygga upp igen, laga mat på låsas å bädda ner dockor å nallar i vagn. Tror inte på att ständigt aktivera heller utan låta barnet själv hitta på lekar oxå å leka ibland själv. Men kan som vuxen förstå att man ibland tycker det e lite samma samma men tror nog barnen e rätt nöjda :)

2014-07-16
ica_86
ica_86

*

2014-07-16
Ung_mamma
Ung_mamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...