App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Utebliven mens

Gahh så irriterad, kan inte min mens komma om den nu ska göra det. Testade idag BIM +5 men vart negativt :(

2014-07-13
CCTang
CCTang

Vet inte om det är rätt att skriva här men min mens är oxå sen. Iaf om man räknar min gamla cykel. Har inte haft mens sen jag födde barn i november, men vet att jag hade äl ungefär 28/6 och brukar ha en cykellängd på 28-29 dagar och en lutealfas på 12-14. Har mensvärk men ingen mens var säker på att mensen skulle komma innan då det kom lite rött på papperet eller vad det nu var. Är väl på bim +3 idag. Mensen kan ju fortf komma iofs men vi har blandade känslor inför ett syskon så snart. Men självklart är det ju välkommet om nu så är fallet. Min son blir 8 månader i övermorgon.

2014-07-15
Jordgubben86
Jordgubben86

Jag vet faktiskt inte hur det är med ÄL när mensen blivit sen, min blev också sen denna månad (jag som hoppats på att den skulle hålla sig borta). Men jag försöker att inte tänka så mycket på ÄL denna gång och kör på bara och hoppas att det tar sig när tankarna inte är helt inriktade på ÄL. Hoppas på att kroppen/hjärnan ska "slappna av", tror lite på att oron/förhoppningen kan spöka med kroppen.

Om inte annat så är det bara att köra på och hoppas på det bästa. Man vet aldrig, nästa gång kanske det tar sig. ;)

2014-07-15
Jaqulin86
Jaqulin86

Hehe typiskt så kom röda tanten idag på BIM +6. Aja får prova på nästa månad :) inte mer med det även om man önskar efter ett plus. Brukar ha regelbunden mens. Men denna gång så spökade den lite. Undrar.. Flyttas nästa ÄL frammåt nu när min mens är sen?

2014-07-14
CCTang
CCTang

Jag plussade på +9😊👍så ibland tar det längre tid för vissa,alla är olika😉

2014-07-14
8kee6
8kee6

Tråkigt att det var negativt :( Brukar mensen vara oregelbunden? Annars kan du ta ett nytt test om några dagar igen, skulle det vara negativt kan du alltid höra av dig till din barnmorska och se om de kan göra ett test (typ blodprov).

Om inte annat kanske de kan hjälpa till med tips/hjälp om mensen skulle vara oregelbunden.

Lycka till!

2014-07-14
Jaqulin86
Jaqulin86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...