App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hunger

Är det fler än jag vars magar tycker att en hel natts sömn (eller dag för min del som jobbar natt) är för långt? Gick och la mej vid 8.30 och vaknade kl 13 och var kissnödig. När jag la mej igen kände jag att jag var hungrig. Tog ett kex (älskar de där frukostkexen!) och lyckades somna om först vid 14. Vaknade igen kl 16, nästan illamående av hunger. Hade tänkt sova till 17, men kroppen vägrar. Hur ska jag klara natten på jobbet efter den här sömnen? Hur gör ni? Äter ni precis innan ni lägger er? Eller är jag ensam om det här? :)

2014-07-11
SysterEmma
SysterEmma

Bananer och de där frukostkexen som de gjorde reklam för på tv för ett tag sen går som smör här hemma :) Har även kex och en ask torkad frukt från systrarna Voltaire i väskan :)

2014-07-12
SysterEmma
SysterEmma

Ja har aldrig ätit kvällsmat och aldrig oavsett inte ätit fast jag varit hungrig men när ja va gravid så gick de inte att lägga sig hungrig, blev helt snurrig å jätte illamående... Så ät om du e hungrig... Räcker ju ibland bara med en banan eller en knäckemacka! :)

2014-07-12
Lillalinusida
Lillalinusida

Dagen innan sov jag jättebra, så om det är graviditeten eller typ värmen eller nåt som gjort att jag vaknat vet jag inte.

2014-07-11
SysterEmma
SysterEmma

när jag behövde sova på dagarna åt jag alltid innan jag la mig. somnar bäst med mat i magen. Men det kan ju likaväl ändras från dag till dag hur man sover...

2014-07-11
smalins
smalins

när jag var gravid kunde jag vakna mitt i natten och vara svinhungrig. på morgonen var magen helt tom och jag var tvungen att äta frukost. Har aldrig varit en frukostmänniska. Så du är inte ensam :)

2014-07-11
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...