App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är jag udda som tänker såhär? :)

Min son blir 2 månader på måndag, och imorgon gör jag mitt första pass på jobbet sen i mars.. Jag ska jobba helger och vara ledig 5 dagar i veckan.. Min son får urpumpad mjölk och är med sin pappa när jag jobbar, han tycker att det ska bli jättekul att få ta ansvar och få egentid med sonen. Jag gör detta för att spara på mammadagarna, samt för att få in extrapengar plus att jag får panik utav att bara gå hemma hela dagarna, jag vill vara igång, och jag trivs på jobbet, så för mig känns det jättebra att få jobba varje helg!! Jag kan självklart tacka nej till nån dag på helgen om jag vill, så det känns skönt det med.. :) är jag udda som gör och känner såhär?

2014-07-11
94omamma
94omamma

jag började jobba heltid efter tre månader och är hemma nu den sista tiden innan dagis. jag blev också tokig av att sitta hemma och nu efter jag har jobbat så är det så mkt skönare att vara hemma och njuta :)

2014-07-12
Liisa89
Liisa89

Jag vill att min Son ska få en god relation med sin pappa också. Min sambo vill inget annat än att vara nära honom, han är jätteduktig! Och det gör mig så otroligt glad att se hur lycklig sambon är när han grejar med vår son :) det är faktiskt bådas barn, det är lika mycket hans som mitt.. Så ja det är skönt att det funkar, o det funkar för oss men kanske inte för andra.. Och vadå come om han är bara två månader? Jag ser inget negativt alls med Att låta pappan ha honom, fattar inte att så många mammor tar åt sig allt ansvar, det är som sagt bådas barn, och om det funkar så tycker jag absolut att man ska ge papporna en chans :) (vissa ammar ju enbart så då är det ju svårt).. Men bröstmjölk på flaska slinker ner, och även ersättning om det nu skulle krisa. Det största problemet är att det spänner i brösten på mig.. Haha :).. Men de kan ja stå ut med. Och gu va jag ska pussa på honom när jag kommer hem :) har lunch nu, lite sent dock, är mkt att göra.. Men kul att va tillbaka, dom har saknat mig och jag har saknat dom :) dax att återgå till älskade arbetet, så att tiden går fort så att jag får komma hem till mina grabbar :)

2014-07-12
94omamma
94omamma

Härligt att du väljer att göra det DU trivs med! 

Undrar vad majoriteten av pappor tänker om att behöva börja jobba ca 10 dagar efter förlossningen och sen kanske få vara föräldralediga lite senare i barnets liv.

2014-07-12
ChildofJune
ChildofJune

Man gör ju de som känns rätt för en, men personligen tycker jag att det är alldeles för tidigt, come on han är bara 2 månader... Haha. Lycka till :)

2014-07-12
batgirl
batgirl

Man prioriterar så som det passar sin familj bäst!

2014-07-11
Cprinter
Cprinter

Vi funderar på samma sak, fast bebis kommer i oktober så vi får se hur allt går såklart ;). Jag älskar att jobba och har tom panik när jag måste vara hemma om jag blir sjuk haha. Har även en sambo som längtar efter att få vara hemma med vår lilla räka ❤️.

2014-07-11
FridaS11
FridaS11

Jag ångrar inget, bara glad att även sonens pappa har fått vara med om samma fantastiska tid :)

2014-07-11
Kimmsa
Kimmsa

Vad glad jag blir att läsa det! Sitter själv och funderar på samma sak men varit lite kluven men skönt att höra att fler tänker och gör samma sak :)

2014-07-11
lajjsa89
lajjsa89

Varför inte? Känns det bra för dig och familjen är det väl toppen! Själv kommer jag studera heltid med färsk bebis, jag litar på att pappan klarar och tycker det är roligt att få vara hemma med bebis de timmar jag inte är hemma.

2014-07-11
Feldan12
Feldan12

Det där är väl upp till var och en. Känns det bra så varför inte. Men jag hade aldrig gjort det😉 har panik över att min lilla fis snart ska börja dagis och att jag ska börja jobba, hon är 15 mån😂

2014-07-11
Josefine S
Josefine S

Nädå, jag gjorde precis som du. Jobbade två dagar i veckan från att sonen var 8 veckor och pumpade ut maten :) känms det bra för er så går det väl hur bra som helst :)

2014-07-11
Kimmsa
Kimmsa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...