App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ont i magen!?

jag har haft ont i magen och det känns som att det är mensvärk typ, men det har jag nyss haft och då tänkte jag att det kanske är ägglossning men jag hae testat med ett test om jag har det och det är det absolut inte. så då täbkte jag hm undra om jag är gravid. men då är det så att det har gått fyra dagar sen jag hade sex men då har jag inte haft ägglossning, annars finns det bara en gång jag kan ha blivit de. dagen jag tog ut spiralen. för kvällen innan gade jag sex och dom sakerna stannar ju typ 5 dagar. men de betyder i såfall att jag har väldigt sen ägglossning och att de fyra dagarna jag blödde var inte mens. någon som varit med om nått likande?

2014-07-10
FriidaN
FriidaN

Okej förlåt för att jag stavat fel, men det är min mobil som ändrar och inte skriver det jag väljer att de ska stå... :/

2014-07-10
FriidaN
FriidaN

Sen kan jag tillägga att som jag fått höra så kan det ta några månader för kroppen att gå ordning på menscykeln efter preventivmedelavslut.

2014-07-10
Cprinter
Cprinter

Jisses vad många stavfel, sry! Om du misstänker att det kanske inte var mensblödning du hade så hade jag gjort ett grav.test nu om jag var du. För att kanske få ett svar på vad det är frågan om. Är testet negativt så får man ju fundera vidare på vad nästa steg blir.

2014-07-10
Cprinter
Cprinter

Men hur tidigt kan amn göra det då?

2014-07-10
FriidaN
FriidaN

Bästa du kan göra är aty ta ett grav.test. Jag vill dock minnas att jag läst (garanterar absolut inte att det är så) att ÄL-stickor även ger utslag på graviditet. Men som sagt, gör ett test så för du svar :)

2014-07-10
Cprinter
Cprinter
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...