App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vad ska jag göra?

Min son är ca 1 år och han har just nu 38.6 i feber och har inte ätit något på hela dag och ville inte ens ha välling i morse.. Vatten vägrar han drick och när jag gav han typ jucie för att få i han nått kräktes han bara upp det.. :/ vet inte riktigt vad jag ska göra för att få i han vatten. Eftersom att han är sjuk så är vi inom hus eftersom det är så fruktansvärt varmt ute så det går knappt att vara inne. tycker så synd om honom. och jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att försöka få i han vatten..  Någon som har något tips?

2014-07-09
FriidaN
FriidaN

han har fått i sig lite makaroner och korv nu, och lite saft och några ml ersättning men mer gick inte, väntar på alvedonen, jag tror dock inte det är magsjuka heller! :/

2014-07-09
FriidaN
FriidaN

Ja jag väntar på att min pojkvän ska komma hem med alvedon. men hur ska man få i han vätskeerättning ifall han ine vill ha?

2014-07-09
FriidaN
FriidaN

jag vet inte vas sockersaltlösning är men jag har en medecin spruta så jag kan prova ge han nått i de. men jag testade isglass igår får han inte hålla i själv vill han inte ha. och när han håller i själv håller han i själva glassen tror han tycker det blir för kallt för han börjar grina :/ men ska prova saft . Tack för tipsen :)

2014-07-09
FriidaN
FriidaN
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...