App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Somnade i egen säng.

Halv åtta blev det tyst och min ettåring sov i sin egen säng. Utan att vagga vyssa sjunga. Vi läste en saga gick och satte oss utanför rummet och efter att gått in två gånger för att ge han nappen och några in tittningar för att han skulle veta att vi var försonande han. Det tog oss 30 minuter med allt. Alltså ibland bara löser sig allt så fint. Men jag saknar hanns kel precis just nu.

2014-07-07
malinskamailn
malinskamailn

Vad skönt för dig. Kan inte påstå att han är klängig på mig så därför det så så mysigt när han sover i min famn. Men det är bäst för han och mig att han kan och sover själv.

2014-07-09
malinskamailn
malinskamailn

Klängig ska det stå

2014-07-08
batgirl
batgirl

Min dotter är 8 månader och somnar själv i sin egen säng det har hon gjort en liten tid nu. Jag tycker inte att det är tråkigt att inte mysa innan läggdags, vi myser hela dagarna så det är sååååååå otroligt skönt att hon somnar själv. Att hon inte är klänning och mammig av sig vilket kan vara jobbigt.

2014-07-08
batgirl
batgirl

Nu vid ett år får man mys på ett annat sett de liksom kramar tillbaka och kommer själva för kärlek förstår du hur jag menar swanin?

2014-07-08
malinskamailn
malinskamailn

Ja jag var så gose sugen och satt och väntade på att han skulle vakna efter en stund men inte. Han vaknade kl fem och vi låg i vår säng fram till halv sju och halvsov lite.

2014-07-08
malinskamailn
malinskamailn
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...