App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bebisar som sätter i halsen. Hjälp!

Hej Hej! Jag är mamma till en liten flicka som är 3 veckor gammal. Hon är mitt första barn så ni förstår att man undra en massa. Jag undrar om hur ofta era bebisar sätter i halsen? Hon sätter i halsen varje dag och jag går på nålar här hemma, det kan hända 4 ggr på en dag, ibland klarar hon det själv men det händer att jag måste ta upp henne då hon sätter i halsen ganska mycket och får ingen luft! Jag får nästan panik! Det händer aldrig när hon ammar, det händer alltid när hon ligger ner, jag har henne i upprätt ställning efter ammningen jätte längen, jag rapar henne och jag har även höjt madrassen men det verkar inte hjälpa så mycket, det händer ändå.   Skulle vilja ha lite lugnande ord från mammor som har eller har haft samma problem! Hur gör ni? Blir det bättre snart? Jag blir så orolig, vågar knappt somnar på nätterna. Tack på förhand! Carla H.

2014-07-07
Allytah
Allytah

Min son är 4 månader och har typ satt i halsen Max 5 ggr. Jag hade bokat en tid på vårdcentral om jag vore du, hellre en gång för mycket än för lite. Min kompis dotter hade reflux och det löste sig efter ett tag - dock ej utan behandling. BVC kan inte mycket utöver att väga & mäta barn enligt min erfarenhet.

2014-07-07
Stellik
Stellik

Tack Tjejer!

 

Ska till BVC imorgon på kontroll vi får se va sköterska säger, jag tycker hon är för lugn och svarar inte riktigt på mina frågor, om det fortsätter så så kommer jag nog byta till en annan BVC. 

Hon sätter i halsen bara när hon är vaken, har faktiskt inte upplevt att hon gör det när hon sover.

Det är riktigt jobbigt. Min kusin har en bebis med reflux och hon säger att hennes son sätter inte i halsen så ofta som min dotter. Visst är alla barn olika men att sätta i halsen varje dag mer än en gång låter väldigt mycket för mig. Vad säger ni?

Tack för svaret!

Kram

2014-07-07
Allytah
Allytah

Tycker att du ska kolla upp Reflux.

2014-07-07
Stellik
Stellik

Så har min lilla gjort med sen hon föddes. Det visade sig va reflux, det blir värre när hon ligger plant och maten kan rinna upp igen eftersom locket inte sluter tätt ordentligt. Vi köpte andningslarm eftersom det hände på natten och jag inte vågade sova. Hoppas det går över för din lilla.

2014-07-07
Mcjansson
Mcjansson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...