App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Resa med en 3 månaders bebis.

Vad anser ni?! Är det galet att resa till Mallorca med en bebis på 3 månader i slutet av september?! Vi har varit på ett ställe där 3 ggr förut o känner till Alcudia ganska bra. Det är ju lite svalare den perioden o jag helammar så mat är ju inget problem. Att det är barnvänligt över lag har vi märkt dom tidigare gångerna då vi åkt med dom "stora" barnen (nu 5 o 6,5 år) förut.

2014-07-06
Doris08
Doris08

Vi funderar också på att resa när vår lille blivit 3 månader, i september nångång. Borde inte vara några problem. 😃

2014-07-06
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 8 månader

Vi flög från Hong Kong till Sverige när vår son var 10 veckor, sedan tillbaka igen när han var 20 veckor. Inga problem alls så flygresan hade jag inte varit rädd för om jag var du! Kommer gå jättebra. Amma vid start och landning om hon är vaken, sover hon så låt henne fortsätta sova...det enda som är lite krångligt med små barn är värmen och solen. Så mitt på dagen brukar vi ta 'siesta' inomhus. Annars turas jag och mannen av att vara i skuggan med sonen. Tänk på att ge vatten vid sidan om amningen. Upp till 60 ml per dag är ok! Så är du helt säker på att hon inte blir uttorkad.

2014-07-06
IcePrincezzz
IcePrincezzz

Inte resa med barn under 1 år!? Det har jag aldrig hört. Man ska inte flyga med en bebis under 2 månader däremot. Vi har rest med båda barnen när de har varit 6 månader resp. 8 månader och det var inga problem. Kanon att ni åker när det är lite svalare för värmen kan vara väldigt jobbig för de små. Vi åkte till Turkiet i början av okt med första barnet och nu i maj var vi på Cypern med vår dotter på 3 år och sonen då 8 mån. Perfekt temperatur :)

2014-07-06
saranelson
saranelson

Känner fler som åkt när barnen är jättesmå. Jag hade bara kollat med BVC om det är ngt särskilt vaccin som behövs innan ni reser. Vi åkte i maj till Alcudia med vår lilla sessa. BVC rekommenderade ett vaccin som hon inte hunnit ta. 😉

2014-07-06
Josefine S
Josefine S

Vi reste med min dotter när hon va 3-4 månader va inga problem hon sov större delen av resan, dom är väldigt hjälpsamma på flygplatserna också. Så om ni orkar och ni verkar ju känna till stället så tror nog det går bra:)

2014-07-06
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...