App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nattblöjans vara eller inte .

Skäms ni överatt ha ett större blöjbarn ? T.ex. om ni har en fyra - fem åring som fortfarande använder blöja på natten och har gäster hemma eller är borta på fest . Smyger ni med att barnet har blöja eller tar ni på nattblöja på barnet medan gästerna är kvar eller väntar ni på att gästererna har gått hem .  Vi fick den kommentaren när vårt barn fortfarande var uppe på kvällen , men var färdig för att sova , hade fått på sig blöja och pyjamasen , då en av gästerna sa , VAA har ert barn fortfarande blöja ! Hellre ett barn som får sova hela natten ostört med blöja , än ett barn som vaknar i en blöt säng ! I mitt tycke så är det vi föräldrar som gör det skämmigt både för andra föräldrar och barn om äldre barn använder blöja . Är lite dålig på att vara här inne och läsa (framförallt nu på sommaren) , men ska försöka läsa och svara på eventuella frågor / påståenden .

2014-07-06
LINDABE
LINDABE

Varför glöms det hela tiden bort att barn är olika? Vilken dum kommentar att fälla, kan ju vara jättekänsligt för barnet. Tror som du säger att barnet mår sämre av att kissa ner sig

2015-03-17
hilmersson
hilmersson

Men suck för folk som ska tycka och ha så mycket åsikter! Gör det som passar er familj så får andra föräldrar göra det som passar dem. Jag smög också med att jag ammade dottern länge och det är så synd. Vi gör det vi tycker är bäst för oss och våra barn, eller hur!

2015-03-17
Elido
Elido

Tycker det e minst lika jobbigt med potta/toa oxå, får menade blickar å kommentarer om att va lat vi e som inte pott-tränat dottern, börjar nu vid 2,5 år å sitta lite och på nån vecka ha vi knappt haft nå bajsblöjor, men för att inte stressa henne så säger vi inte så mycket till andra. Sist det vart en sak av det så kände vi oss så pressade att testa att det låste sig totalt för henne, så nu kör vi på när hon är redo å skiter i andra. Men jobbigt å typ försvara det. Svärmor är ju bestämt klar på att det e genetisk från min sida, för hennes barn ha minsann vart tidiga i allt (förutom å flytta hemifrån då om man ska titta på svägerskan) å lyssnar inte på att iaf hälften av mina syskon å jag va oxå tidiga, vi är 7 st. Men nä skäms aldrig inför nån över dottern, mer jobbigt å jämt ta snacket å folk e så plumpa att ta det då barnen hör. Tack å lov för en bra förskola som dotterns med personal som ser varje barn å inte jämför.

2015-03-15
ica_86
ica_86
Barn på 2 år och 9 månader

Jag hoppas verkligen att inte ert barn hörde den korkade kommentaren!! Alla barn är väl olika, inget konstigt. Men jag vet själv att jag har smugit med amning av lite större barn för att slippa kommentarer.

2015-03-15
mammaeh
mammaeh

våran 6åring tar  på sig nattisen själv.

Och ducker det är ok.

Nattis sen nattline eller pyamas strunar helt om det är folk hemma.

2015-03-15
Anna198224
Anna198224
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...