App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fem-månaders förkyld sover på oss

Behöver tips! Min snart fem månader gamla dotter har precis fått sin första förkylning. Snorig men mest tjock i halsen. Inte ont i öronen (har tryckt på båda öronen och ingen reaktion). Nu till problemet, de sista två nätterna sover hon inte alls annat än på oss. Så fort vi lägger ner henne, eller efter max 15 min) så vaknar hon och är hysterisk! Så fort man tar upp henne och går lite så somnar hon direkt, spelar ingen roll om hon sovit fem minuter eller en halvtimma - samma reaktion. Inatt varvade jag och sambon att sitta upp så hon fick sova på oss men det känns inte hållbart. Tips?

2014-07-05
emelie7
emelie7

Tack för alla tips! Inatt sov hon med upphöjd huvudända (går inte med kudde, hon sprattlar så hon ramlar av den).

2014-07-06
emelie7
emelie7

Vi har sängpuckar. Det funkar bra vid förkylning.

2014-07-06
solskensmamman
solskensmamman

Hon sover på rygg? Då blir det tjockare i halsen och näsan när hon ligger ner... Har ni spolat näsan och ev använt nässug innan ni lägger henne? Höjt upp huvudänden på hennes säng (t ex med böcker under sängbenen). Det hjälper inte att ni har henne hos er i sängen heller?

Vår minsta fick öroninflammation och sov bara på oss första dygnen. Sen gick det bra i sängen bredvid oss, hon fick plats i babynestet då, och kom på så sett upp lite högre med huvudet.

2014-07-05
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...