App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon som har blivit gravid efter 2 kejsarsnitt?

Är det någon som har blivit gravid igen efter 2 kejsarsnitt? Har läkarna sagt något om livmoderns tjocklek vid ärren? Risker med en tredje graviditet? Har fått veta att min livmoder är lite tunn efter mina 2 snitt och är nu jätteorolig för att jag inte ska kunna få ett till barn vilket är en stor önskan i framtiden..

2014-07-03
saranelson
saranelson
Bebis på 12 månader

Min mamma har fått alla 4 med snitt😉 den fjärde var lite riskabel men allt gick bra.. även min kusin har snittats 3 ggr

2014-07-05
Josefine S
Josefine S

Mallan: klokt beslut 💕 så känner jag med OM det är för stor risk så tar jag den aldrig. Mina 2 underbara barn ska inte förlora sin mamma pga ett desperat försök för ett till syskon.. Hur fick du reda på detta?

2014-07-05
saranelson
saranelson

Jag å mina tre syskon är alla födda med snitt.

2014-07-04
Cprinter
Cprinter

Va skönt att höra att det finns hopp :) jag har ett urakut snitt och ett planerat snitt bakom mig. Att det blir ett planerat snitt till i så fall gör mig inget :) tack för infon! Lycka till tuinkabouter. När det börjar närma sig för oss att i så fall skaffa en trea så ska en ultraljudsspecialist undersöka min livmoder. Hoppas hoppas att risken är mycket liten ✊

2014-07-04
saranelson
saranelson

Jag har två akutsnitt barn. Väntar nr3 nu, har frågat då jag haft samma oro, men risken att nåt skulle hända är väldigt lite. Dock får du inte vaginalt efter 2snitt då värkarna kan vara för starka och skadliga gör vad livmodern orkar med. Min nr 3 blir alltså ett planerat snitt nån dag innan BF. Skulle det dra igång tidigare så blir det ett oplanerad akutsnitt. Känner att det drar och spänner mer nu än med föregångna grav. Är i v32 nu och känner av stickningar och sveda varje dag..lite obehagligt men nu är det inte långt kvar.

2014-07-04
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...