App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hon väckte min men jag får inte henns

När dottern var nyfödd så väckte alltid svägerskan henne, och jag sa alltid ifrån nej det är synd låt henne sova men de sket hon i. Nu när hon har fått sin son så vill jag ju självklart göra samma sak, bara för att hon ska se hur det är, om det är så roligt o mysigt som hon tyckte det var. Men nej nej Gud förbjude om jag skulle göra det, hon tycker inte alls om det. Jag sa att jag ska väcka han så som hon väckte vår dotter på skämt och då skrattade hon till, så jävla irriterande

2014-07-03
batgirl
batgirl

Vad förväntade hon sig egentligen? Annorlunda kommenterar?, knappast. Hon ville väl ha medtycke men tyvärr är väl dem flesta här, tack och lov, vettiga som vet hur man agerar på ett vuxet och moraliskt sätt. Hon är ju osäker.

2014-07-06
Bouzidi
Bouzidi

Sjukt att ens tänka tanken på hämd.. Det är en liten bebis det handlar om, det var ju knappast ett ofött barn som väckte din dotter, så de är inte bebisen du ska hämnas på, det är ju isf svägerskan... Om man nu ska sjunka till den nivån o hämnas, ist för att agera vuxet och moget :)

2014-07-05
94omamma
94omamma

Påhopp från vuxna människor är det pinsammaste som finns. Vilka några av senaste kommentarerna var tycker jag. Såna kommentarer vill jag inte ha och ni behöver inte lägga ner energi för att skriva om ni bara ska vara spydiga. Jag berätta vad jag kände, era påhopp kan ni hålla för er själva. Så nu säger jag tack o hej för era kommentarer och denna tråd :) Puss&kram

2014-07-05
batgirl
batgirl

Vad jag har märkt så far inte mitt barn illa av det, hon blev lite gnällig när hon väcktes. Men far illa? Nja.. Och nej jag har inte väckt hennes bebis för jag har inte det hjärtat och göra det mär han ligger o sover så gott och jag är inte lika störd som svägerskan. Men hämnden finns där och jag vill göra det men kan inte. Jag säger att jag gör eller ska göra för tydligen är ni alla så känsliga och man tydligen rör vid en känslig knapp. Roligt och driva lite med er, ni hoppar som tuppar haha. Behövs inga mer kommentarer tack ;) de första kommentarerna va vettiga och sen kom alla besserwissrarna

2014-07-05
batgirl
batgirl

Det är inte okej att väcka bebisarna MEN att ge igen?? det var det löjligaste! om du själv har märkt att ditt barn for illa av det, inte fick sova klart, hur kan du då ens tänka tanken att göra likadant på ett annat barn? varför ska barnet straffas för sin förälders handling? har själv varit med folk som väckt mitt barn men inte har jag ens tänkt tanken att straffa..... väx upp och ta det som en vuxen människa. säg till och fråga, hur tycker du de skulle kännas om jag väcker ditt barn? vad du får ut av att straffa ett oskyldigt barn. ja det förstår jag faktiskt inte.

2014-07-05
Hanfra
Hanfra
Bebis på 12 månader

Ja tack Gud att vi alla är olika ;)

2014-07-05
batgirl
batgirl

Haha cissil så klockrent ahhaha!!!!

2014-07-04
batgirl
batgirl

Asså lilja jag sa ifrån????? Det står i min text klart o tydligt??????

2014-07-04
batgirl
batgirl

Hade nog också velat va jävlig å ge igen, men vet inte om samvetet hade tillåtit att jag väcker de oskyldiga barnet. Men hade h klart haft en känsla av att vilja ge igen. Tyvärr e de ju så att vissa e så jävla tröga å lyssnar inte när man säger ifrån, hur mycket man än försöker förklara å säga ifrån.

2014-07-03
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Jag sa till henne när det hände. Brydde hon sig om det? Nej. Så jag vill ge igen för att hon ska se hur det känns att väcka ett spädbarn som sover, jag tyckte det var jätte jobbigt jag ville inte att NÅN skulle förstöra hennes sömn. Nu är hon iof 8 mån nu väcker hon inte henne längre utan de var mer från 0-4 mån. Kan inte låta bli än o ge tillbaka, hur ska man annars lära sig en läxa haha, eller hur plumpan jag håller med dig ;)

2014-07-03
batgirl
batgirl

Det e väl bara bebisen som lider av att bli väckt hela tiden? Jävla larv..

2014-07-03
mamielin
mamielin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...