App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

seg start.... kan det inte bara komma igång!!?

Har haft förvärkar från morgon till kväll sedan söndags, alltså fjärde dagen nu... Lugnar ner sig för nätterna. Var på kontroll imorse, liten kant kvar på livmodertappen, öppen 3 cm... Bm kunde känna huvudet och vågade inte slutföra hinnsvepningen... Hon gissade på bebis ikväll eller imorgon. Men fick ny tid på fredag om ingen bebis kommit, pga högt blodtryck... Nu har även förvärkarna lugnat sig jämfört med föregående dagar.... Är beräknad om 2 dagar, alltså fredag. Orka gå och vänta............ Har ju väntat varje minut i fyra dygn nu.... Hade testat färdknäppen men avstår då det känns olustigt eftersom hon lätt kunde känna huvudet med två fingrar inte alltför långt in... Hmm... Gå i trappor eller långpromenad... Eller vad?? Femte barnet... Gaaahhh..... Kom nu bebis!!!

2014-07-02
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader

Puffar! Undrar hur det gått för dig?! Hoppas ni mår bra och att prinsessan tittat ut nu 💕

2014-07-16
skruttiplutt
skruttiplutt

Undrar samma! Har prinsessan kommit än? 💖

2014-07-14
skruttiplutt
skruttiplutt

Jag tror inte heller att det kommer igång av yttre påverkan.... Det ökar sammandragningar och förvärkar men inte mer.
Sammandragningar känns bara att magen blir hård, inte ont.
Förvärkar känns när magen blir hård men med molande 'mensvärk' samtidigt, jag får värk i nedre delen av magen med... Har haft flera förvärkar som har varit på väg mot att avancera till en riktig värk, men en förvärk avtar innan den når toppen, tycker jag.
En riktig värk tvingar dig att stanna och andas, förmodligen knyta nävarna...

Jag har nu gått med förvärkar i 5 dagar (nätterna är lugna)... Hade En riktig värk igår kväll, och En riktig värk inatt... Resten har varit pin/förvärkar... Nu på morgonen känns det som att bebis sjunker utan hjälp, alltså sjunker i bäckenet utan värkar, ja lite obehagligt då det sticker till där nere... Jag har förut haft den stickande känslan tillsammans med en värk.
Är beräknad imorgon, tycker 4 juli (independence Day) vore kul att föda på! Men bara 3-5% föder på bf... Får se....

Oavsett är vi snart fembarnsföräldrar... Känns riktigt häftigt :)

2014-07-03
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader

Förstår frustrationen! Men jag hade viiiiilat för du kommer behöva energin vilken dag som helst, det vet ju du som gjort detta fyra gånger. Tror inte på att det kommer igång av olika knep. Bättre att ta hand om sig själv och ladda. Lycka till snaaaart är du fembarnsmamma! Så coolt!

2014-07-02
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...