App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skrapning! Så rädd :(

Ska skrapas idag akut. Har blött floder i en och en halv vecka men det finns rester kvar. Är så rädd av olika anledningar. Att inte vakna igen, för komplikationer.... Någon som har något lugnande att säga till mig? Någon som har gjort ett sånt ingrepp och vet? Tack på förhand

2014-07-02
Mwro33
Mwro33

Skönt att höra! Kram igen!

2014-07-06
1katarina1
1katarina1

Jag lever! ;) Och allt har gått bra! Jag var väldigt nervös och rädd och jag är glad att det är över. Hoppas att jag inte behöver uppleva det igen! Tack alla för att ni delade med er!

2014-07-05
Mwro33
Mwro33

Blev helt sövd under skrapning och det var rester kvar. Jag var mest rädd för själva narkosen, men om jag hade fått göra om det hade jag sett till att inte vara ensam efter uppvak. Min kille var bortrest och ingen annan visste så var lite skrämmande. Ett annat råd är att följa råden du får efter skrapning angående bada, ha sex osv. Det kommer säkert gå bra, jag ville träffa min 'läkare' innan proceduren och prata igenom ingreppet, vilket jag fick. Kändes tryggt. Lycka till kram 🌸

2014-07-02
1katarina1
1katarina1

Åh, stort tack för era svar!
Efter några timmar på akuten fick vi reda på att det inte fanns några tider så det blir inte förrän på fredag. :( Det enda positiva är väl att jag hinner bearbeta det lite.
Otroligt att det ska behöva gå så lång tid innan man får hjälp. Vi har lidit i 5 veckor nu och just idag mår jag fysiskt jättedåligt. Har jättelågt blodvärde pga blödningarna och lågt blodtryck. Hoppas att allt blir bra igen efter fredag. Kram på er alla.

2014-07-02
Mwro33
Mwro33

styrkekramar till dig💕💕

2014-07-02
8kee6
8kee6

Lugnande och lugnande... Såhär gick det för mig: Planerad medicinsk abort som blev utdragen pga av att de första tabletterna ej hade ngn inverkan (fyra timmars väntan), fick ytterligare två stycken och då kom allt ut trodde jag. Efter en vecka hemma med blödningar och smärta så hade jag fått en infektion, de såg att jag hade rester kvar men det sades till mig att vi vill ge din kropp en chans att stöta bort det själv. Så jag åt min antibiotika och blödandet slutade men smärtan i magen fanns kvar. Åkte in akut efter några dagar igen och då bokades jag in på skrapning, jag önskar att jag hade fått skrapningen först. Det var en lättnad att vakna upp och veta att nu kan jag få läka. Du ska även tänka att dessa personer som arbetar med detta gör sådana ingrepp flera gånger dagligen och jag hoppas att du kan bli lite lugnare. Det är jobbigt just nu, det kommer bli bättre 💕. Styrkekramar till dig!

2014-07-02
FridaS11
FridaS11

Graviditeten avstannade i vecka 8...tog första aborttabletten för över en månad sen och har blött sen dess. Det var jobbigt men inte så farligt. Hos mig fanns det ju inget foster utan bara säcken. Inga smärtor bara en massa blod. Men uppenbarligen så var det inte en effektiv behandling då man idag fann rester i livmodern.
Åh, jag orkar inte längre! Vill så gärna att det ska vara över :(
Lycka till "lilja"! Hoppas allt går bra.

2014-07-02
Mwro33
Mwro33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...