App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan inte släppa tanken...

På ett tredje barn!! Vi har en dotter på 3 år och en son på 2 år. Innan jag blev gravid med sonen så var jag helt hundra på att det var sista barnet. Jag ville absolut bara ha 2! Ett tag efter att han föddes så började min längtan efter en till smyga sig på. Nu känner jag av hela mitt hjärta att jag vill ha ett barn till. Inte nu men kanske när dottern är 6 och sonen 3,5. Känner liksom att jag inte är komplett utan 3 barn i mitt framtida liv.. Min man var helt emot tanken i början men har nu börjat att tänk sig ett barn till, fast inte som jag. Finns det någon av er som bara skulle ha 2 barn men där det ändå blev 3 till slut?

2014-06-27
saranelson
saranelson
Barn på 1 år och 10 månader

Ha ha 😉 mysigt med 4! Vilken lycka!

2014-06-29
saranelson
saranelson

Vi skulle bara ha 2, vår trea blir 1 i aug och jag är gravid med nummer 4...:-)sen är det sterilisering av mannen;-)

2014-06-28
Emeliek85
Emeliek85

Tack för att ni delar med er :) kul att höra era historier. Ja vi kommer att vänta att försöka i 2 år så det kommer nog att kännas säkert då vad det än blir :) hoppas dock på en trea ❤️😃

2014-06-28
saranelson
saranelson

först ville jag bara ha ett barn men när sonen kom kände jag dels en längtan efter en av varje å dels kände jag att jag ville ge honom ett syskon :-)
vi skaffa en andra eftet 5år lite drygt men nu känner jag mej mer än färdig. jag har inte ork till fler/tid till fler/plats för fler/råd med fler.
Familjen känns komplett och det finns inte ett uns av saknad av någonting som skulle kunna härledas till att vilja ha ett barn till.
Jag glädjs åt vänner som skaffar barn men känner själv hur jävla skönt det är för varje dag som går å dotter (minsta) blir mer och mer självständig. Jag kan längta efter dagen då jag känner att JA jag vill åka iväg en weekendresa med min man bara han å jag utan barn.. men just nu vill jag det inte alls jag vill vara med mina små fina barn och njuta av varje dag med dem.. Jag har mycket att se fram emot som inte inefattar småbarn och jag har mina barn som jag glädjs åt och älskar mer än nåt annat. Jag är helt enkelt så jävla nöjd ;-)

2014-06-28
osisen
osisen

Jag har alltid velat 3-4barn, men maken nöjde sig med två. Efter nåt år försvann min bebis längtan efter en nr 3 och jag var helt nöjd med beslutet. Njöt verkligen av att ha dem självgående och kunna lägga tid på mig själv efter tunga småbarns år. Sen kom julafton-13 där jag tog ett test.. Och visst låg det en oplanerad trea där.i aug är hen beräknad. Barnen är 7,5 och 4år. Snart är alla sovmorgnar slut:) låt det ta några år. Barn är inget som ska stressas fram. Känn efter några år och gör det som känns rätt för er. Njut först av dem du har. En 9månaders har mycket kvar att upptäcka:)

2014-06-28
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 8 månader

Ja jag har ju det ;) kände du direkt att du var färdig när ni hade fått två?

2014-06-28
saranelson
saranelson

Du har ju några år på dej å låta tanken gro i din mans huvud ;-) kanske vill ni precis samma om ett par år :-)
själv är jag supernöjd med två å fler ska det inte bli. .

2014-06-28
osisen
osisen

Oj va fel det blev!! Våran son är inte 2 år han är bara 9 månader 😉

2014-06-27
saranelson
saranelson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...